Breaking News

Συγκινητικό βίντεο: Ελέφαντας σπεύδει να σώσει άνθρωπο που πνίγεται στο ποτάμι

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μοναδικό βίντεο, που αποδεικνύει πως όταν δείχνουμε στα ζώα αγάπη μας το ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο, καταγράφηκε στο Φυσικό Πάρκο Ελεφάντων στην πόλη Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Η 5χρονη ελεφαντίνα Kham Lha σπεύδει να σώσει τον εκπαιδευτή Darrick Thomson ο οποίος προσποιείται ότι πνίγεται μέσα στο ποτάμι και φωνάζει βοήθεια.

Η ελεφαντίνα βέβαια δεν το γνωρίζει και η αντίδρασή της είναι συγκινητική καθώς διασχίζει το ποτάμι και πηγαίνει στην άλλη όχθη.


«Η Kham Lha ήταν σε πολύ κακή κατάσταση όταν ήρθε σε μας. Ήταν δεμένη και είχε υποστεί ξυλοδαρμό και σκληρή εκπαίδευση προκειμένου να εργαστεί στη βιομηχανία του θεάματος. Την απελευθερώσαμε και τη βοηθήσαμε να ανακάμψει. Ήρθε πολύ κοντά σε μένα και αναπτύξαμε έναν ισχυρό δεσμό» είπε ο 42χρονος.

Και πρόσθεσε: «Πήγα στο ποτάμι για να δείξω πόσο αξιοσημείωτη είναι η σχέση των ζώων με τους ανθρώπους. Αν τους δείξετε ζεστασιά και καλοσύνη θα το ανταποδώσουν και θα σας περιποιηθούν πάρα πολύ καλά».

Δείτε το βίντεο, το οποίο ανέβηκε αρχικά στις 12 Οκτωβρίου από το κανάλι elephantnews και στη συνέχεια το δημοσίευσε και η Daily Mail.