Breaking News

«Λύγισε» η μητέρα του Μπεν: «Θα οργώσω ολόκληρο το νησί για να τον βρω. Δεν μπορώ να πω αντίο...» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Kerry Needham, η μητέρα του Μπεν, έχοντας δίπλα της τους γονείς της, βρέθηκε συντετριμμένη στο σημείο των ανασκαφών στην Κω, όπου και εξετάστηκε για δεύτερη φορά, μετά το 2012, η περίπτωση ο μικρός, που εξαφανίστηκε το 1991 σε ηλικία 21 μηνών, να είχε συνθλιβεί τότε από έναν εκσκαφέα.

Οι ανασκαφές ολοκληρώθηκαν μετά από 3 εβδομάδες χωρίς αποτέλεσμα. Η οικογένεια έφθασε στην Κω το Σαββατοκύριακο και συναντήθηκε με τον επικεφαλή των ανασκαφών, τον επιθεωρητή Jon Cousins.

Η 43χρονη Kerry είπε στη βρετανική Mirror: "Θα οργώσω ολόκληρο το νησί για να τον βρω. Δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να ξέρω πού είναι".


Κρατώντας τους γονείς της Christine και Eddie Needham έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση του γιου της να πάει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία. Ευχαρίστησε επίσης τους αστυνομικούς του Νότιου Yorkshire οι οποίοι προσπάθησαν να βρουν το αγόρι της.

"Η αστυνομία είπε ότι ήρθε η ώρα να λήξουμε, μετά από 25 χρόνια, την αναζήτηση στη συγκεκριμένη τοποθεσία. Έχουν δίκιο, αλλά δεν μπορώ να πω αντίο γνωρίζοντας ότι είναι ακόμα κάπου στο νησί. Νιώθω σωματικά άρρωστη. Πιστεύουν ότι είναι εκεί, αλλά δεν μπορούν να σκάψουν σε κήπους ή στα σπίτια του καθενός που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να οργώσω ολόκληρο το νησί για να τον βρω" τόνισε, μεταξύ άλλων, συντετριμμένη η Kerry.

Και πρόσθεσε: "Κάποιος που ξέρει πού είναι, για όνομα του Θεού, ας με βοηθήσει να τον βρω. Ξέρουμε ότι είναι νεκρός, αλλά πρέπει να τον βρούμε. Δεν μπορώ να πω αντίο μέχρι να ξέρω ακριβώς πού είναι. Παρακαλώ δώστε μου τη δυνατότητα να πω αντίο στο γιο μου. Δεν μπορώ να τον αφήσω στο νησί αυτό. Πρέπει να τον βρούμε. Πρέπει να τον πάω κάπου να αναπαυθεί εν ειρήνη. Κάπου που να μπορώ να τον θυμάμαι".

Δείτε το βίντεο της Mirror.


Πληροφορίες, φωτογραφίες και βίντεο: mirror.co.uk