Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 244 - 245, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τρίτη 22/11/16 - Επεισόδιο 244: Ο Μάνος και η Έλσα ζητάνε να ανακριθεί ο Κυριάκος για την εξαφάνιση της Μαρίνας, καταγγέλλοντας επιπλέον πως οπλοφορεί. Η Δάφνη και ο Αντρέας αποφασίζουν να φύγουν από την Κύπρο σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο μάρτυρας. Ο Μάνος και η Έλσα πιστεύουν πως ο Κυριάκος κρύβει κάπου τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Σερέτη συνέντευξη όπου θα αναδεικνύει την προσφορά του στη Δίωξη. Ο Σερέτης τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Ο Άλκης βλέπει τις αναρτήσεις στο internet που τον συκοφαντούν και τρελαίνεται, καθώς δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η αστυνομία ανακρίνει τον Κυριάκο, που επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση της Μαρίνας. Όσο οι ώρες περνούν και η Μαρίνα παραμένει άφαντη, η Έλσα βασανίζεται από κακές σκέψεις. Ο Αντρέας κρύβεται στο κρησφύγετο του Σερέτη. Ο Διαμαντίδης αιφνιδιάζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Δήμος Δημοσθένους είναι το ίδιο πρόσωπο με τον μυστηριώδη άντρα με το μπρελόκ. Τώρα οι δυο τους σχεδιάζουν τον τρόπο που θα πάρουν την Κρίστη με το μέρος τους.

Η Κρίστη κάνει πρόβα νυφικού. Ο Πέτρος προσπαθεί να μεταπείσει τη Δάφνη για την απόφασή της να φύγει με τον Αντρέα εάν δεν εμφανιστεί ο μάρτυρας, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέας κανονίζει πλαστό διαβατήριο για να φύγει από την Κύπρο. Οι αστυνομικοί ενημερώνουν πως δε βρέθηκε όπλο στο σπίτι του Κυριάκου. Η μέρα του δικαστηρίου έφτασε, αλλά ο Ευθυμίου δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Η αγωνία της Δάφνης χτυπάει κόκκινο. Ο Δημήτρης παραβιάζει το γραφείο του Αντρέα και βρίσκει κάποιες σημειώσεις και σχεδιαγράμματα που του κινούν την περιέργεια. Η Εύα βάζει ιδέες στη Μάρθα πως η Έλενα θα εκδικηθεί για την κόλαση που πέρασε. Ο αστυνόμος ενημερώνει τον Μάνο πως το όπλο του Κυριάκου δε βρέθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Τον προτρέπει όμως την επόμενη μέρα να κάνουν επίσημη δήλωση εξαφάνισης της Μαρίνας ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες. Την ίδια στιγμή, ένας έντονος πόνος του Μάνου τρομάζει την Έλσα και τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Εύα λέει στη Μάρθα πως ο Κυριάκος την απείλησε με το όπλο του. Ο Κυριάκος βλέπει ένα όνειρο με τη Μαρίνα και ταράζεται. Η Κρίστη κολακεύεται με την πρόταση του Διαμαντίδη να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ο Άλκης, ακόμα τρέμοντας με τα δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, διαβάζει μία ανάρτηση όπου αναφέρεται πως η Ηρώ Ασλάνη θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Ο Διαμαντίδης στέλνει μήνυμα στον Δημοσθένους πως έπεισε την Κρίστη να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό έργο. Η δίκη του Αντρέα ξεκινάει, με τον Πέτρο και τη Δάφνη να κάθονται σε αναμμένα καρφιά. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Υπουργό στοιχεία για τον Σερέτη, καθώς δεν τον εμπιστεύεται. Ο Πέτρος ζητάει αναβολή και η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τηλεφωνικά τον Αντρέα να παραβρεθεί στο δικαστήριο. Η Σοφία βλέπει τον Μάνο στο νοσοκομείο και αναστατώνεται όταν η Έλσα της λέει πως η μητέρα της είναι εξαφανισμένη από προσώπου γης. Ο Άλκης ξαφνιάζεται ευχάριστα όταν ακούει την Ηρώ να υπεραμύνεται των δημοσιευμάτων κατά του...


Τετάρτη 23/11/16 - Επεισόδιο 245: Η Έλσα εξιστορεί στη Σοφία την κατάσταση ανάμεσα στη μητέρα της, τον Μάνο και τον Κυριάκο για την εγκυμοσύνη. Η Σοφία ακούει εξιταρισμένη. Η Σύλβια είναι έτοιμη να εισβάλλει στη ζωή της Κρίστης. Η Έλσα ζητάει από τη Σοφία να σταθεί στον Μάνο. Εκείνη τηλεφωνεί φρικαρισμένη στη μητέρα της και την ενημερώνει πως, παρά τη δική της αποτυχία να τη σκοτώσει, η Μαρίνα είναι εξαφανισμένη. Η Κρίστη λέει ενθουσιασμένη στην Άννα για την πρόταση του Διαμαντίδη να συμμετάσχει καλλιτεχνικά στο ίδρυμα με τα ορφανά. Μεταξύ προετοιμασιών για τον γάμο, η Άννα προσφέρεται να πάει το κοστούμι του Άλκη στο γραφείο του για να το προβάρει, ενώ η Κρίστη βρίσκει ευκαιρία και στέλνει ένα μήνυμα στον Κίμωνα. Ο Άλκης παρακαλεί την Ηρώ να γυρίσει στη θέση της στο πολιτικό του γραφείο. Η Ηρώ, ικανοποιημένη με την επιτυχία του σχεδίου της, δέχεται αλλά τώρα πια με τους δικούς της όρους. Λίγα λεπτά πριν λήξει η αναμονή στο δικαστήριο, ο μάρτυρας εμφανίζεται, γεμίζοντας χαρά τη Δάφνη και τον Πέτρο. Ο Αντρέας παίρνει το μήνυμα και βρίσκεται καθοδόν για να παραβρεθεί.

Η Έλσα και ο Μάνος προσπαθούν να χαλαρώσουν με τη σκέψη πως η Μαρίνα κρύβεται κάπου με τη θέλησή της και είναι καλά. Ένταση και αγωνία επικρατεί στο δικαστήριο μετά από την κατάθεση του μάρτυρα πως ο Αντρέας βρισκόταν σε άμυνα όταν σκότωσε τον Αχιλλέα Γεωργόπουλο. Η Σύλβια πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης δήθεν για να δώσει ένα δώρο στην Άννα που την προστάτευσε. Η Κρίστη μαλακώνει και την καλεί στο δωμάτιό της, όπου παίζει μουσική αποκλειστικά για εκείνη. Η Σύλβια δεν πιστεύει στην τύχη της. Ο προβληματισμός της Σοφίας σχετικά με την ανάμειξη της Θεανώς στην εξαφάνιση της Μαρίνας εντείνεται, όταν η μητέρα της λέει πως είναι τυχερή που κάποιοι άλλοι την έβγαλαν από τη μέση χωρίς η ίδια να λερώσει τα χέρια της με αίμα. Ο Μάνος πηγαίνει στη λίμνη που συναντούσε τη Μαρίνα, ενώ η Έλσα προσπαθεί να κάνει τον Κυριάκο να της πει πού βρίσκεται η μητέρα της. Εκείνος, συντετριμμένος λέει πως δε θα της έκανε ποτέ κακό. Η Έλσα τον κοιτάζει προβληματισμένη.

Η ετυμηγορία των δικαστών για την αθώωση ή την ενοχή του Αντρέα είναι έτοιμη να ανακοινωθεί. Ο Αντρέας αθωώνεται για τον φόνο του Αχιλλέα. Η Έλσα δεν πείθεται πως ο Κυριάκος δεν ευθύνεται για την εξαφάνιση της Μαρίνας και φεύγει από το σπίτι. Ο Μάνος αφιερώνει τη ραδιοφωνική του εκπομπή στη Μαρίνα. Η Σοφία, που ακούει, για μια ακόμα φορά ορκίζεται εκδίκηση. Η Σύλβια δεν πιστεύει στην τύχη της που η Κρίστη έπαιξε μουσική αποκλειστικά για εκείνη, και της εκφράζει τον θαυμασμό της. Η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Άλκη και γνωρίζει την Ηρώ. Φεύγοντας, την ακούει να μιλάει για εκείνη και την εμφάνισή της με υποτιμητικά λόγια, που ηχούν σαν μαχαιριά στην καρδιά της. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μάρθα να τον παντρευτεί. Εκείνη, έχοντας στο μυαλό της τα λόγια της Εύας πως η Έλενα θα μπορούσε από θύμα να γίνει θύτης, τον προτρέπει να μη βιαστούν. Ο Πέτρος όμως είναι αποφασισμένος να της μιλήσει. Η Έλενα πηγαίνει για ψώνια μαζί με τον Οδυσσέα και κλέβει ένα παιχνιδάκι…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ