Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 252, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρασκευή 2/12/16 - Επεισόδιο 252: Η Σύλβια πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης και της δίνει ένα χειροποίητο δώρο, που έφτιαξε η ίδια. Η Κρίστη την επαινεί για τη δημιουργικότητά της και η Σύλβια αναθαρρεύει. Ο Δημήτρης παραγγέλνει ένα δώρο για να παραδοθεί στη Δάφνη την επόμενη μέρα. Ο Αντρέας προειδοποιεί τον Σερέτη πως αν δώσει το κοκτέιλ στον Οδυσσέα θα τον καταγγείλει. Η Δάφνη συγκινείται με τη στάση του. Η Άννα ενημερώνει τη Μάρθα για την πρόσκληση στο δείπνο της Κρίστης και του Άλκη και η Ελπίδα ενθουσιάζεται. Η Σοφία λέει στον Μάνο πως θέλει να τον προστατεύσει από το να ενδίδει στο ποτό και πρέπει να τον έχει υπό στενή παρακολούθηση. Παράλληλα ρωτάει για την κατάθεση του μάρτυρα, αλλά ο Μάνος είναι επιφυλακτικός, καθώς πιστεύει πως αν πράγματι η Μαρίνα ζούσε θα είχε επικοινωνήσει με την Έλσα. Η Σύλβια λέει στην Κρίστη την ιδέα της που θα κάνει τη συμμετοχή της στο ίδρυμα με τα ορφανά πιο πετυχημένη και η Κρίστη ενθουσιάζεται τόσο, που της ζητάει να γίνει βοηθός της. Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Υπουργό πως γυρίζει στην Αθήνα και παράλληλα του εκφράζει τη βεβαιότητά του πως ο Αντρέας είναι καθαρός, ενώ αφήνει υπόνοιες για τη σχέση του Σερέτη με τον υπόκοσμο.

Την ίδια ώρα, ο Σερέτης ζητάει από τους άντρες του έναν κοριό υψηλής τεχνολογίας. Η Έλενα επιμένει στις υποψίες της πως ο Πέτρος έχει εpωμένη και ζητάει από τη Δάφνη να της πει τι ξέρει. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος και η Μάρθα κάνουν όνειρα για τη ζωή τους στην Αθήνα. Ο Στέφανος μιλάει για τη ζωή του στην Έλσα, αφήνοντας αιχμές για τη σχέση του με τον Δημοσθένους. Ο Κυριάκος ζητάει το λόγο από την Αστυνομία που δεν τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Μαρίνας και ξαφνιάζεται όταν του λένε πως ο ίδιος είναι ακόμα ύποπτος και κάτω από περιοριστικούς όρους. Ο Δημήτρης λέει στον Αντρέα και τη Δάφνη πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Η Δάφνη ανακουφίζεται και δέχεται να πάνε για ένα αποχαιρετιστήριο ποτό. Η Κρίστη και ο Άλκης ετοιμάζονται για το δείπνο. Η Άννα φροντίζει την αποψινή της εμφάνιση μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ενώ ο Δήμος υποδεικνύει στον γιο του, Φοίβο, την άψογη συμπεριφορά που πρέπει να επιδείξει. Η Ελπίδα έχει άγχος για την πρώτη της εμφάνιση σε κοινωνική εκδήλωση. Ο Μάνος δέχεται την πρόσκληση της Σοφίας και πηγαίνει σπίτι της.

Την ίδια στιγμή έρχεται ο Χρήστος και σοκάρεται που τον βλέπει να πίνει κρασί κάτω από τις ευλογίες της Σοφίας. Ο Αντρέας σηκώνεται από το τραπέζι και ο Δημήτρης βρίσκει ευκαιρία να πει στη Δάφνη πως φεύγει επειδή είναι εpωτευμένος μαζί της. Η Σύλβια γιορτάζει, που κατάφερε να μπει στη ζωή της Κρίστης. Η Κρίστη, η Άννα, η Μάρθα και η Ελπίδα ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις για την εμφάνισή τους, όταν έρχεται ο Δήμος. Η Άννα τα χάνει. Ο Δήμος λέει στην Κρίστη πως συνάντησε τυχαία την Άννα στο δρόμο. Εκείνη αντιμετωπίζει με καχυποψία την απίθανη αυτή σύμπτωση, προσπαθώντας να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Η Ελπίδα νιώθει έλξη για τον Φοίβο, αλλά η Μάρθα προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Όσο ο Αντρέας πηγαίνει να φέρει το αμάξι, ο Δημήτρης αιφνιδιάζει τη Δάφνη με ένα φιλί. Ο Σερέτης παραλαμβάνει έναν μη ανιχνεύσιμο κοριό. Ο Αντρέας απορεί για την ξαφνική απόφαση του Δημήτρη να φύγει και ζητάει να μάθει από τη Δάφνη αν έγινε κάτι μεταξύ τους. Η Δάφνη ταράζεται, αλλά από τη δύσκολη θέση τη βγάζει η επίσκεψη του Πανίκου, ενός συναδέρφου της από την Πάφο...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ