Breaking News

Άλκης Κούρκουλος: «Να πάει πρώτα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου σε σχολείο για oμoφυλόφιλoυs» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν σήμερα ο ηθοποιός Άλκης Κούρκουλος ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου που είπε ότι θέλει να φτιάξει σχολεία για τους oμoφυλόφιλoυs για να αλλάξουν τρόπο ζωής.

«Η oμoφυλοφιλiα είναι μια εκτροπή που μπορεί να καταπολεμηθεί μέσα από ένα ορθά δομημένο εκπαιδευτικό σύστημα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος.

«Να πάει αυτός πρώτα. Ντροπή είναι αυτό το πράγμα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θέση του. Εγώ κι εγώ τη δική μου θέση. Εύχομαι η πλευρά αυτή της Εκκλησίας να είναι η μειοψηφία» είπε ο ηθοποιός.

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει το philenews.com της Κύπρου, ο Αρχιεπίσκοπος  σε νέες δηλώσεις του είπε:

«Ενδιαφερόμεθα για όλους. Δεν τους μισούμε. Τους αγαπούμε. Ναι, αλλά κάπου το έχουν παρακάνει. Και ανέφερα προχθές, αλλά δεν το προσέξετε εσείς οι δημοσιογράφοι εκείνο. Ο άνθρωπος ήταν ο ίδιος πάντοτε. Δεν είναι σήμερα που έγιναν oμoφυλόφιλoι. Πάντοτε υπήρχαν oμoφυλόφιλoι και πριν 200 χιλιάδες χρόνια, όχι σήμερα. Αλλά με το ήθος που επικρατούσε δεν τους πήγαινε να το υπερηφανεύονται. Σήμερα το υπερηφανεύονται. Δεν συμφωνώ με αυτό».

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε ο ηθοποιός.