Breaking News

Ελλάδα - Βοσνία: 1-1 με «κεραυνό» Τζαβέλα στο 95' (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ισόπαλη 1-1 αναδείχτηκε η Εθνική μας με τη Βοσνία το βράδυ της Κυριακής στο "Γ. Καραϊσκάκης", σε ένα αγώνα που είχε εξέλιξη θρίλερ και δύο αποβολές (Παπαδόπουλος και Τζέκο στο 79').

Η Βοσνία στο πρώτο ημίχρονο είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας και η υπεροχή της έφερε αποτέλεσμα στο 32' αν και αυτό συνέβη από το αυτογκόλ του Καρνέζη έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική ανέβασε την απόδοση, χωρίς να είναι και πάλι καλύτερη από τη Βοσνία, και δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια να ισοφαρίσει. Όμως μετά το δοκάρι του Φορτούνη στο 55' όλα έδειχναν ότι η ήττα δεν θα αποφευχθεί.

Τελικά στο 95' μια φωτοβολίδα του Τζαβέλα με το αριστερό λύτρωσε την Εθνική που έστω και με αυτό τον τρόπο έδειξε ότι άρχισε να αποκτά και πάλι το μέταλλο αλλά και την... τύχη που είχε στο παρελθόν.Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με την ισοπαλία εδραιώθηκε στη 2η θέση.

Βαθμολογία: Βέλγιο 12 - Ελλάδα 10 - Βοσνία 7 - Κύπρος 3 - Εσθονία 3 - Γιβραλτάρ 0

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Μανιάτης (60' Γιαννιώτας), Σταφυλίδης, Μάνταλος (87' Καρέλης), Φορτούνης, Μήτρογλου

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς (70' Σούνιτς), Ζουκάνοβιτς, Βράνιες, Κολάσινατς, Χαΐροβιτς (87' Μπίτσακσιτς), Λούλιτς, Γιάγιαλο, Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς (84' Τζούριτς), Τζέκο