Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 2, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Εμίρ θέλει να φύγει παρά το γεγονός ότι δεν έχει αναρρώσει ακόμη. Η Ασού προσπαθεί να τον αποτρέψει όμως ο Εμίρ θέλει να σταματήσει τη Νιχάν να φύγει μακριά με την κόρη της.

Ο Κεμάλ εξακολουθεί να περνάει δύσκολες στιγμές στην απομόνωση ενώ κλονίζεται όταν παρακολουθεί σε κινητό ένα βίντεο με τη Νιχάν να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους και να λέει ότι περιμένει το παιδί του Εμίρ.

Η Νιχάν βρίσκεται στην Αγγλία όμως ανακαλύπτει ότι ο Εμίρ πήρε την κόρη της Ντενίζ κάτι που την αναγκάζει να γυρίσει πίσω. Όταν επιστρέφει καίει το σπίτι τους...

Ο Κεμάλ βγαίνει χαρούμενος από τη φυλακή και τον περιμένουν οι γονείς του και η αρραβωνιαστικιά του, η Ασού. Εκεί όμως καταφτάνει και η Νιχάν και ο Κεμάλ όταν την βλέπει πλησιάζει με οργισμένο ύφος προς το μέρος της. Ωστόσο η κόρη του Ντενίζ, που δεν γνωρίζει την ύπαρξή της, θα γίνει το αδύνατο σημείο στη δίψα του για εκδίκηση.

Η Νιχάν πηγαίνει στο νέο σπίτι του Εμίρ και αναζητά με αγωνία την κόρη της όμως εμφανίζεται ο Εμίρ που την εκβιάζει και της ζητά να κάνουν νέα αρχη και να γίνουν όλοι μαζί οικογένεια. Η Νιχάν δεν υποκύπτει και αντιδρά ενώ του ξεκαθαρίζει πως δεν θα μπορέσει να την κατακτήσει ποτέ...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 2ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (37ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).









Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ