Breaking News

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στο «Όλα Ξεκόλλα» για τον Alpha και τον Κοντομηνά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Όλα Ξεκόλλα» ήταν καλεσμένος χθες το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος, μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αποχωρεί από τον Alpha, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο κανάλι της Κάντζας, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Εγώ ήμουν εκεί που ήμουν, έκανα την δουλειά που έκανα. Αυτή συνεχίζω να κάνω. Ή θα την κάνω ή δεν θα την κάνω... θα δούμε... Είμαι εκεί που είμαι με την έννοια ότι δεν έχω αλλάξει κάτι. Το trailer μου εκεί παίζεται. Ο Alpha είναι ο χώρος ο οποίος τα τελευταία πολλά χρόνια δουλεύω. Δεν θυμάμαι... είναι πάνω από 11 χρόνια».

Και πρόσθεσε: «Από την αρχή είχα συνεννοηθεί πως ο,τι είναι να συζητήσω να κάνω, θα το συζητήσω μετά τον Φεβρουάριο γιατί είχα παράσταση και γράφω ένα έργο που πρέπει να τελειώσει».

Τόνισε επίσης πως «δεν έχουμε κανένα δημοκρατικό διαδίκτυο, έχει παραδοθεί σε επιχειρηματίες και σε ανθρώπους οι οποίοι φτιάχνουν στρατιές ηλεκτρονικών δολοφόνων επί πληρωμή οι οποίοι "δολοφονούν" όποιον δεν τους αρέσει».

Για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Κοντομηνά  ο σατιρικός ηθοποιός είπε:

«Ξέρω ότι δέχτηκε πιέσεις να με διώξει αλλά προς τιμήν του δεν το έκανε ποτέ. Είναι δυνατόν με έναν άνθρωπο που έχω συνεργαστεί και του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά και κυρίως για το ότι δεν παρενέβη ποτέ στη δουλειά μου, εγώ να είμαι αγνώμων; Δεν είναι η φύση μου, η ψυχολογία μου και αυτό που μεγάλωσα από το σπίτι μου. Είμαι ευγνώμων απέναντι στον οποιοδήποτε άνθρωπο που μου έχει κάνει καλό. Τον σέβομαι και θα τον σέβομαι. Δεν ξέρω ο ίδιος... Διαβάζω κι εγώ διάφορα... Πες στα νεύρα του ένας άνθρωπος νευριάζει. Παιδί του είναι, κανάλι του είναι... στεναχωριέται. Μπορεί να πει δέκα πράγματα. Πρέπει εγώ να τα πάρω τοις μετρητοίς και να καθίσω να μετράω τα λόγια του; Τα λόγια στα νεύρα τα πετάς και δεν τα βάζεις στη ζυγαριά. Εγώ τα νεύρα στις ζυγαριές δεν τα έχω βάλει ποτέ και δεν θα τα βάλω που να έρθουν χίλιοι να με πιέσουν. Ασφαλώς μιλιόμαστε, δεν υπήρχε κανένα τέτοιο θέμα».