Breaking News

Συγκλονίζει η μητέρα του Παντελίδη: «Σε λατρεύω, θέλω να' ρθω κοντά σου» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στις 23 Νοεμβρίου 1983 γεννήθηκε ο Παντελής Παντελίδης ο οποίος σήμερα θα έκλεινε τα 33 χρόνια του αν δεν συνέβαινε το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.

Η μητέρα του Αθηνά, ανήμερα των γενεθλίων του, δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και έγραψε:

«Γιατί αστέρι μου δεν είσαι εδώ.Θέλω να σε πάρω στην αγκαλιά μου, μου λείπεις πολύ.Το ξέρω και σε σένα λείπουμε το ξέρω ψάχνεις τρόπο να γυρίσεις είμαι σίγουρη. Σε λατρεύω θέλω να' ρθω κοντά σου.Αστέρι μου όλα άλλαξαν από τότε που σε πήραν από κοντά μας τίποτε δεν είναι το ίδιο. Πόνος πόνος πόνος. Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για πρώτη φορά μωρό μου μου το στέρησαν.Μπορώ όμως να ευχηθώ στους υπεύθυνους που δεν σε έχω να περάσουν από τον ίδιο πόνο γιατί τότε μόνο θα με νοιώσουν.

Δεν με νοιάζει αν κάποιοι σοκαριστούν γιαυτό και με χαρακτηρίσουν άσχημα ξέρω όμως τι θέλει η ψυχή μου και από δω και μπρος θα λέω ότι αισθάνομαι.Τις δηθενιές την ανωτερότητα και την άφεση αμαρτιών την αφήνω σε άλλους. Εμένα αυτό θέλει η καρδιά μου.Ο κόσμος σε λατρεύει το βλέπεις εξάλλου και αυτή η αγάπη όλο και μεγαλώνει και δεν έχει ξανασυμβεί για κανένα καλλιτέχνη .Ψυχή μου όλος ο κόσμος είναι δεμένος με τα σχοινιά σου γιατί αστέρι μου εσύ πάντα θα είσαι εδώ.Δεν λείπεις γιατί το επέλεξε ο Θεός αλλά γιατί αδιαφόρησαν κάποιοι άθλιοι. Να' σαι καλά παλικάρι μου.»