Breaking News

Βόλος: 3 δεκάχρoνα φέρονται να κακοπoiησαv σeξoυαλικά συμμαθητή τους

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει η είδηση ότι η Εισαγγελία ερευνά υπόθεση σeξoυαλικήs κακοπoiησηs την οποία φέρεται να δέχτηκε ένας 10χρονος μαθητής Δημοτικού Σχολείου από συμμαθητές του, σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του στην Αστυνομία.

Όπως δημοσιεύει το τοπικό magnesianews.gr, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η καταγγελία του πατέρα στην Αστυνομία έγινε στις 26 Οκτωβρίου και ανέφερε ότι δύο αγόρια και ένα κοpiτσι, συμμαθητές του παιδιού, τον κακοποίησαν σeξoυαλικά μέσα στο σχολείο, που βρίσκεται στην περιοχή Βόλου, με αιχμηρό αντικείμενο.

Στη συνέχεια κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται όπως η εξέταση του μικρού μαθητή της Ε’ Δημοτικού από ιατροδικαστή και παιδοχειρουργό στη Λάρισα, το αποτέλεσμα της οποίας γνωστοποιήθηκε χθες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και διαπιστώνεται η κακοπoiηση του ανήλικου μαθητή, χωρίς να προσδιορίζεται ο τρόπος που έγινε.

Το 10χρονο παιδί κατέθεσε στην Αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις και ο φάκελος με το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, βρίσκεται από χθες στην Εισαγγελία Βόλου.

Την υπόθεση αποκάλυψε το «Ράδιο ΒΕΡΑ» και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής της Ε’ Δημοτικού ήδη άλλαξε σχολική στέγη, μετά από συνεννόηση όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών από την πρώτη στιγμή της καταγγελίας, για να προστατευτεί.