Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 263 - 264, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 19/12/16 - Επεισόδιο 263: Η Έλσα γεμίζει βαλίτσες με τα πράγματα του Κυριάκου, προσπαθώντας να βρει τη λύτρωση στον πόνο αλλά και τις τύψεις που νιώθει απέναντί του. Η Εύα βάζει ιδέες στην Έλενα για το ποιόν του Πέτρου. Την ίδια ώρα, εκείνος συναντιέται με τον Νικήτα και τον τρέπει σε φυγή κάτω από την απειλή όπλου. Ο Μάνος ακούει την τηλεφωνική συνομιλία της Σοφίας με τη Θεανώ και την ρωτάει ποιο είναι το σχέδιό της, που δε θέλει να χαλάσει. Ο Σερέτης οργανώνει την απαγωγή του Οδυσσέα. Η Δάφνη και ο Αντρέας μπερδεύουν την κυρία από την Πρόνοια με τις απαντήσεις τους σχετικά με τις συνήθειες του Οδυσσέα και η άφιξη του μικρού ταράζει ακόμα περισσότερο τα νερά. Ο Άλκης βρίσκει το mail της Κρίστης στον Κίμωνα για τους στίχους του που μιλάνε στην καρδιά της. Η επιμονή του Σερέτη να κάνει τον Οδυσσέα να θυμηθεί, τον οδηγούν σε ακραίες σκέψεις για το παιδί. Η Δάφνη ξεσπάει στον Αντρέα, που τίποτα δεν πηγαίνει καλά στη ζωή και τη σχέση τους. Οι δυο τους, μετά από καιρό, έρχονται πιο κοντά και ενωμένοι αποφασίζουν να παλέψουν για να κερδίσουν την επιμέλεια του Οδυσσέα. Η Έλσα διαβάζει το μήνυμα του Στέφανου και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Ο Άλκης πιέζει την Κρίστη να του πει γιατί χάλασε η συνεργασία της με τον Κίμωνα.

Η Έλσα φτάνει στο φωτογραφικό εργαστήρι για να κάνει έκπληξη στον Στέφανο, αλλά βρίσκεται προ εκπλήξεως, καθώς τον βλέπει να φιλιέται με μία κοπέλα. Είναι παραμονή των εκλογών και ο Σερέτης καταστρώνει την απαγωγή του Οδυσσέα. Η Έλενα βρίσκει το όπλο του Πέτρου, ενώ εκείνος είναι στο σπίτι της Μάρθας. Η Έλενα του τηλεφωνεί και ακούει από το τηλέφωνο μουσική. Όταν στη συνέχεια καλεί και τη Μάρθα, ακούει την ίδια μουσική και προβληματίζεται. Η Σοφία κάνει τα πάντα για να μοιάσει στη Μαρίνα, γεγονός που σοκάρει τον Μάνο. Η Έλσα βρίσκεται σε αναμμένα καρφιά λόγω του Στέφανου, όταν ένα δεύτερο μυστηριώδες μήνυμα έρχεται στο κινητό της. Τα επικείμενα αποτελέσματα των εκλογών από τη μία και η επίδραση των ναρκωτικών ουσιών από την άλλη, κάνουν τον Άλκη τόσο νευρικό, ώστε να είναι σχεδόν έτοιμος να ξεσπάσει πάνω στον Φαίδωνα. Η Κρίστη τον βλέπει και πανικοβάλλεται. Ο έντονος καυγάς που ξεσπάει ανάμεσα στους δύο και η κουβέντα της Κρίστης πως ο Κίμωνας θα ήταν καλύτερος σύντροφος για εκείνη, κάνουν τον Άλκη να την χαστουκίσει και εκείνην να μένει άναυδη.

Ο Σερέτης ακούει τη Δάφνη και τον Αντρέα, που κανονίζουν έξοδο για την επόμενη μέρα, οπότε το σχέδιό του για την απαγωγή του μικρού γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Η Κρίστη φεύγει από το σπίτι μαζί με τον Φαίδωνα και πηγαίνει στο πατρικό της. Η εμφάνιση της Σοφίας με το ίδιο φουστάνι που φορούσε και η Μαρίνα, κάνουν τον Μάνο ακόμα πιο επιρρεπή στο σατανικό σχέδιο της Σοφίας. Ξημερώνει η μέρα των εκλογών. Ο Σερέτης δείχνει το σχεδιάγραμμα από το χώρο απαγωγής στους άντρες του και ανακουφίζεται περισσότερο όταν μαθαίνει πως η Δάφνη δε θα είναι μαζί με τον Αντρέα και τον Οδυσσέα στο γήπεδο του μπάσκετ. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας εκφράζει στη Δάφνη την πραγματική του θέληση να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κερδίσουν την επιμέλεια του μικρού. Είναι η στιγμή, που μετά από πολύ καιρό, οι δυο τους αισθάνονται πιο δεμένοι από ποτέ. Η Κρίστη βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Κίμωνα. Ο Άλκης ξυπνάει μετανιωμένος για τη χθεσινή του συμπεριφορά και ψάχνει την Κρίστη. Ο Οδυσσέας βλέπει εφιάλτη την ύπνωση, που του έκανε η ψυχολόγος και παραμιλάει. Η Δάφνη, που τον ακούει, προβληματίζεται...


Τρίτη 20/12/16 - Επεισόδιο 264: Ο Μάνος παρασύρεται και εξιστορεί στη Σοφία όλη τη σχέση του με τη Μαρίνα. Ο Κίμωνας λέει στην Κρίστη πως θα την περιμένει όταν θα είναι έτοιμη, γιατί τώρα είναι επηρεασμένη από την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Άλκη. Η Ελπίδα αντιδράει πολύ άσχημα που η Μάρθα δε συμμερίζεται τον έpωτά της για τον Φοίβο. Ο Μάνος και η Σοφία ανοίγουν την καρδιά τους ο ένας στον άλλον, ενώ η Έλσα είναι έτοιμη να φύγει. Η Έλενα λέει στον Πέτρο πως θα έφτανε σε ακραίες καταστάσεις εάν επρόκειτο να τον χάσει, όπως έκανε η Εύα. Ο Πέτρος ταράζεται, όχι επειδή πιστεύει πως ο ψυχικός κόσμος της Έλενας έχει διαταραχτεί, αλλά κυρίως επειδή βλέπει πόσο επηρεάζεται η Έλενα από τη συναναστροφή της με την Εύα. Η Ελπίδα κρύβει το μυστικό της από τη Μάρθα και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να φύγει από το σπίτι. Η Κρίστη γυρίζει στο σπίτι. Ο Άλκης της εκφράζει τη λύπη του για τον τσακωμό τους. Ο Μάνος, έχοντας πιει αρκετά, βλέπει ξεκάθαρα τη Σοφία σαν τη Μαρίνα και παρασύρεται μαζί της εpωτικά. Η Έλσα μπαίνει στο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο.

Η Δάφνη λέει στον Αντρέα για τον εφιάλτη του Οδυσσέα. Την ίδια ώρα ο μικρός είναι έτοιμος να παίξει τον… αγώνα της ζωής του μαζί με τον Αντρέα στο γήπεδο, χωρίς την παρουσία της Δάφνης. Ο Άλκης πανικοβάλλεται στην προοπτική η Κρίστη να μην τον συνοδεύσει στο εκλογικό κέντρο και δώσει τροφή στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους. Η Ηρώ τον πιέζει να αντιστρέψει το κλίμα και να την πιέσει να πάει μαζί του. Την ίδια ώρα, η Άννα συμβουλεύει την κόρη της να χωρίσει από τον Άλκη. Η Ελπίδα αφήνει σημείωμα στη Μάρθα ότι βγαίνει για λίγο έξω. Ο Μάνος ξυπνάει νηφάλιος στο πλευρό της Σοφίας και νιώθει γοητευμένος από εκείνη. Η Έλσα φτάνει στην Αθήνα, έξω από ένα νεοκλασικό κτήριο. Η Κρίστη αποφασίζει να συνοδεύσει τον Άλκη στο εκλογικό κέντρο, αναπτερώνοντας το ηθικό του.

Ο Αντρέας φτάνει στο γήπεδο με τον Οδυσσέα και ο Σερέτης δίνει σήμα στους άντρες του. Ο Πέτρος εκφράζει στη Δάφνη την ανησυχία του για τα ζωώδη ένστικτα που του βγάζει η Έλενα, αλλά εκείνη τον καθησυχάζει πως δεν είναι ικανή να κάνει κάποιο κακό. Η Έλσα αντικρίζει τη Μαρίνα, τρέμοντας από συγκίνηση. Η Κρίστη στέκεται στο πλευρό του Άλκη, δίνοντας σε όλους την εντύπωση πως είναι το τέλειο ζευγάρι. Η Έλσα ακούει με κομμένη την ανάσα τη Μαρίνα, που της εξιστορεί τις συνθήκες φυγής της, που την οδήγησαν να κρύβεται στην Ελλάδα και σοκάρεται όταν της λέει πως η Σοφία πήγε να τη σκοτώσει. Η Ελπίδα την στήνει έξω από το σπίτι του Φοίβου και τον περιμένει να βγει. Οι άντρες του Σερέτη είναι έτοιμοι για την απαγωγή του Οδυσσέα...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ