Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 268 - 269, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 26/12/16 - Επεισόδιο 268: Η Μάρθα ζητάει από ένα φίλο της γνωμάτευση, που να επιβάλει την κηδεμονία της Ελπίδας. Η Ελπίδα, που κρυφακούει, πεισμώνει. Η Κρίστη και ο Άλκης ετοιμάζονται να πάνε τον μικρό στο νοσοκομείο. Ο Άλκης έχει στο μυαλό του τις παρενέργειες που προκαλεί η αμφεταμίνη και πανικοβάλλεται. Η Έλσα πηγαίνει στο νοσοκομείο για να μιλήσει στη Σοφία. Ο Δημήτρης εκφράζει στον Αντρέα την ανησυχία του πως ο Σερέτης είναι ο νέος αρχηγός της Red Swan και των Μαχητών. Προς ικανοποίηση του Σερέτη, που ακούει, ο Αντρέας τον αντικρούει, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του σ’ εκείνον. Η Έλσα κοιτάζει καχύποπτα τη Σοφία, αλλά τις διαθέσεις της διακόπτει η άφιξη της Κρίστης και του Άλκη. Η Κρίστη ρίχνει ευθύνες στον Άλκη, που δεν πρόσεχε τον μικρό. Η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Δήμου και ξαφνιάζεται με την επιθετική συμπεριφορά του απέναντί της. Ο Χρήστος συμβουλεύει τον Μάνο να είναι προσεκτικός με τη Σοφία και για πρώτη φορά καταφέρνει να κλονίσει την εμπιστοσύνη του για εκείνη. Η Δάφνη και ο Αντρέας περνούν μια χαλαρή φιλική βραδιά στο σπίτι τους παρέα με τον Δημήτρη. Όταν ο Αντρέας λέει αστειευόμενος πως ο Δημήτρης είναι ο άντρας που ταιριάζει στη Δάφνη, ταράζεται τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης.

Η Σοφία ενημερώνει πως οι καρδιακοί χτύποι του μικρού έχουν αυξηθεί και παράλληλα πιέζει την Κρίστη και τον Άλκη να σκεφτούν τι χάπι ήταν αυτό που παραλίγο να καταπιεί. Ο Φοίβος ζητάει από τη Μάρθα να τον αναλάβει, αλλά εκείνη αρνείται. Φεύγει απογοητευμένος, αλλά η Ελπίδα τον προλαβαίνει και μετά από την εpωτική εξομολόγηση και των δύο, αποφασίζουν να το σκάσουν από τα σπίτια τους. Ο Αντρέας καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με την όρασή του, αλλά το κρύβει από τη Δάφνη. Ο Μάνος ζητάει από το νοσοκομείο να του στείλουν τις εξετάσεις του και προβληματίζεται με τη Σοφία, που δεν του είπε την αλήθεια για την κατάστασή του. Ο Άλκης λέει στη Σοφία πως το χάπι είναι αμφεταμίνη. Η Κρίστη σοκάρεται. Ο Αντρέας αισθάνεται να μαυρίζουν όλα γύρω του και φωνάζει πανικόβλητος τη Δάφνη. Ο Σερέτης παραλαμβάνει το κοκτέιλ φαρμάκων, που προορίζει για τον Οδυσσέα. Η Εύα λέει στη Μάρθα πως εάν η Έλενα επιβεβαιώσει τις υποψίες της πως ο Πέτρος έχει εpωμένη θα του κάνει κακό.

Η κατάσταση του Φαίδωνα βελτιώνεται, αλλά η Σοφία σκέφτεται να καταγγείλει τον Άλκη και την Κρίστη ως ακατάλληλους γονείς. Την κατάσταση σώζει η Έλσα, που εγγυάται πως ο μικρός δεν κινδυνεύει μαζί τους. Η Κρίστη ζητάει από τον Άλκη να φύγει. Η Δάφνη ζητάει από τον Δημήτρη να προσέχει τον Οδυσσέα, προκειμένου η ίδια να συνοδεύσει τον Αντρέα στο νοσοκομείο. Ο Δήμος κάνει πρόταση γάμου στην Άννα. Ο Αντρέας φοβάται πως θα τυφλωθεί. Η Άννα δέχεται να παντρευτεί τον Δήμο, παρόλο που μέσα της ξέρει πώς θα αντιδράσει η Κρίστη. Η Έλσα μιλάει με υπονοούμενα στη Σοφία για την αφοσίωση που δείχνει στον Μάνο. Η Ηρώ τηλεφωνεί στον Άλκη και κανονίζουν να συναντηθούν. Ο Οδυσσέας εκφράζει τις ενοχές του στον Δημήτρη, πως ο Αντρέας θα τυφλωθεί εξαιτίας του. Η Εύα βρίσκει παλιές φωτογραφίες της με τον Πέτρο σε ευτυχισμένες στιγμές για να τις δώσει στην Έλενα. Ο Μάνος ζητάει τη συμβουλή της Μάρθας για την Έλσα, που δεν μπορεί να δεχτεί πως η Μαρίνα έχει πεθάνει κι εκείνη του προτείνει να κάνει μία συμβολική κηδεία ώστε να το συνειδητοποιήσει. Ταυτόχρονα, τον ενθαρρύνει στη σχέση του με τη Σοφία, αφού κάνει καλό στην ψυχολογία του...


Τρίτη 27/12/16 - Επεισόδιο 269: Ο Δήμος ανακοινώνει στον Φοίβο πως θα τον στείλει στην Αγγλία, αλλά εκείνος έχει ήδη οργανώσει τη φυγή του με την Ελπίδα. Η Κρίστη επιστρέφει σπίτι με τον Φαίδωνα και την Έλσα, μην μπορώντας να διαχειριστεί την ανευθυνότητα του Άλκη, με τον ίδιο να βρίσκεται στο δικό του σπίτι και να αναθεματίζει τον εαυτό του για το κακό που πήγε να προκαλέσει στο παιδί. Ο Σερέτης πηγαίνει στο σπίτι του Αντρέα, δήθεν για να δει πώς είναι. Εκεί βρίσκει τον Δημήτρη, που εκφράζει την υποψία του πως οι Μαχητές τους παρακολουθούν. Ο Χρήστος μαλώνει τη Δάφνη που δεν έφερε νωρίτερα τον Αντρέα, καθώς τώρα οι πιθανότητες να επανέλθει η όρασή του λιγοστεύουν. Η Σοφία σκέφτεται πως ο Χρήστος και η Έλσα κάνουν ζημιά στα σχέδιά της, τη στιγμή που ο Μάνος της στέλνει μήνυμα να μη συναντηθούν γιατί θέλει να μείνει μόνος. Η Άννα σοκάρεται όταν η Κρίστη της λέει πως ο Άλκης έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, που παραλίγο να καταπιεί ο Φαίδωνας και περισσότερο όταν ξεσπάει πάνω της λέγοντας πως είναι ανάξια γιαγιά. Η Ηρώ λέει στον Άλκη πως θα είναι δίπλα του και θα τον βοηθήσει να εκλεγεί Βουλευτής στον δεύτερο κύκλο. Ο Άλκης συγκινείται με την αφοσίωσή της. Η Έλενα οργίζεται με την Εύα που της δείχνει τις φωτογραφίες της με τον Πέτρο και φεύγει λέγοντας πως δε θέλει να την ξαναδεί.

Ο Οδυσσέας εκφράζει και στον Σερέτη τις ενοχές του για την κατάσταση του Αντρέα και λέει πως είναι έτοιμος να κάνει ό,τι του πει για να θυμηθεί οτιδήποτε για το στικάκι, ώστε να μην κινδυνεύσει ποτέ ξανά ούτε ο Αντρέας ούτε η Δάφνη. Η Δάφνη προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αντρέα πως η όρασή του θα επανέλθει. Η Σοφία αιφνιδιάζει τον Μάνο, όταν πηγαίνει στο σπίτι του ντυμένη και βαμμένη όπως η Μαρίνα. Παράλληλα δικαιολογείται που δεν του είπε την αλήθεια για τις εξετάσεις του για να μην του χαλάσει τη ψυχολογία. Ο Μάνος κάμπτεται και της εκφράζει πόσο απαραίτητη έχει γίνει πια στη ζωή του. Η Έλενα ψάχνει να βρει το ημερολόγιό της για να πείσει τον εαυτό της πως ο Πέτρος δεν την ξέχασε ποτέ. Ο Άλκης στέλνει μήνυμα στην Κρίστη να δει πώς είναι το παιδί. Η Δάφνη προσπαθεί να βοηθήσει τον Αντρέα να δεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων με την όρασή του, αλλά εκείνος αντιδράει έντονα. Η Έλενα διαβάζει στο ημερολόγιό της αποσπάσματα που αποδεικνύουν πως ο Πέτρος διάλεξε την Εύα και ταράζεται. Ο Σερέτης ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, που θα χορηγήσει στον Οδυσσέα το κοκτέιλ φαρμάκων.

Η Σοφία λέει στην Έλσα πως είναι τόσο εpωτευμένη με τον Μάνο που δε θα την αφήσει να μπει ανάμεσά τους. Η Έλσα οργίζεται. Η Ελπίδα κάνει πως κοιμάται και η Μάρθα καθησυχάζεται. Την ίδια ώρα, έρχεται η Έλενα που της εκφράζει την πίκρα της για τον Πέτρο, για την προδοσία του κατά το παρελθόν και της αποσπά την προσοχή από την κόρη της, η οποία βρίσκει την ευκαιρία να το σκάσει. Η Κρίστη ζητάει από τον Κίμωνα να πάει σπίτι της. Ο Άλκης σκέφτεται πως η Κρίστη δε θα τον αφήσει να ξαναδεί τον Φαίδωνα. Η Μάρθα ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν για να μιλήσουν για την Έλενα. Η Ελπίδα συναντιέται με τον Φοίβο. Ο Αντρέας εκφράζει στον Δημήτρη την αγωνία του, αφού νιώθει πως δε θα ξαναδεί ποτέ. Ο Μάνος λέει στη Σοφία τη σκέψη του να κάνει μία εικονική κηδεία για τη Μαρίνα, ώστε να βοηθήσει την Έλσα να συνειδητοποιήσει την απώλεια της μητέρας της. Ωστόσο η Σοφία του λέει πως εκείνη θα τον βοηθήσει στη σχέση του με την Έλσα και θα μείνει μακριά του. Η Δάφνη βλέπει εφιάλτη με τον Οδυσσέα να κινδυνεύει. Ο Κίμωνας πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ