Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 271 - 272, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 29/12/16 - Επεισόδιο 271: Ο Στέφανος ζητάει από την Έλσα να γίνει βοηθός του σε μία έκθεση φωτογραφίας που ετοιμάζει. Ο Άλκης δεν μπορεί να διαχειριστεί την εικόνα της Κρίστης με τον Κίμωνα. Η Μάρθα συναντάει τον Δήμο στο γραφείο του και του εξιστορεί το πρόβλημα της Ελπίδας, πιέζοντάς τον να κάνει τα πάντα για να βρει τα παιδιά. Η Σοφία και ο Δημήτρης περνούν μαζί το βράδυ στο ξενοδοχείο του Δημήτρη. Όλα είναι έτοιμα για την «κηδεία» της Μαρίνας, με την Έλσα σε μεγάλη νευρικότητα. Ο Οδυσσέας φτάνει στο σημείο συνάντησής του με τον Σερέτη. Το τρισάγιο για τη Μαρίνα τελειώνει, με τον Μάνο και την Έλσα να παίρνει ο καθένας τον δικό του, ξεχωριστό δρόμο. Η Μάρθα ψάχνει στα νοσοκομεία την Ελπίδα, την ώρα που ο Δήμος εισβάλλει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρίσκεται μαζί με τον Φοίβο. Η Δάφνη προσαρμόζει το σπίτι στις νέες ανάγκες του Αντρέα, όταν έρχεται η κυρία από την Πρόνοια και εκφράζει τις αμφιβολίες της για το κατά πόσο είναι ικανοί να αναλάβουν την κηδεμονία του Οδυσσέα.

Ο Δημήτρης αντιδράει έντονα, προκαλώντας έντονη συγκίνηση στη Δάφνη. Ο Σερέτης μαζί με την ψυχολόγο κάνουν την ένεση με το κοκτέιλ φαρμάκων στον Οδυσσέα. Ο Χρήστος συμβουλεύει τον Αντρέα να αφήσει τη Δάφνη να τον βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει με την όρασή του. Ο Μάνος, μετά το τρισάγιο της Μαρίνας και αφού η Έλσα τον εγκατέλειψε, νιώθει πως ο μόνος άνθρωπος που θέλει να είναι δίπλα του είναι η Σοφία. Η Έλσα παροτρύνει την Κρίση να χωρίσει από τον Άλκη. Η Δάφνη ευχαριστεί τον Δημήτρη για τη μεσολάβησή του στη συζήτηση με την Πρόνοια. Ο Χρήστος στέλνει μήνυμα στον Μάνο πως τον περιμένει για τις εξετάσεις του, κρυφά από τη Σοφία. Ο Οδυσσέας δεν καταφέρνει να θυμηθεί κάτι καινούργιο σχετικά με το στικάκι, προκαλώντας την οργή του Σερέτη, που πιέζει την ψυχολόγο να μην τον ξυπνήσει ακόμα. Η Έλσα στέλνει στη Μαρίνα το βιντεάκι από την «κηδεία» της, θέλοντας να την κάνει να γυρίσει.

Ο Αντρέας προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως είναι πια τυφλός. Η Θάλεια αντιδράει άσχημα στη Μαρίνα που δείχνει να ταλαντεύεται σχετικά με την απόφασή της να μείνει μαζί τους. Η ψυχολόγος πείθει τελικά τον Σερέτη να ξυπνήσουν τον Οδυσσέα, αφού αν επιμείνουν κι άλλο υπάρχει κίνδυνος ο μικρός να πέσει σε κώμα. Μία νοσοκόμα βοηθάει τον Αντρέα να γυρίσει στο δωμάτιό του. Ο Δήμος παραδίδει την Ελπίδα στη Μάρθα, προειδοποιώντας τη πως αν η επαφή της με τον Φοίβο προκαλέσει εγκυμοσύνη, να λύσει το θέμα μόνη της. Ο Οδυσσέας γυρίζει στο σπίτι όπου τον περιμένει ο Δημήτρης. Ένα τηλεφώνημα από το σχολείο του όμως που ενημερώνει πως ο μικρός δεν πήγε στο μάθημά του τον προβληματίζει ιδιαίτερα. Ο Σερέτης βρίσκεται με την κάννη του όπλου στραμμένο πάνω του και την απειλή πως αν δε βρει σύντομα το στικάκι, ο χρόνος του έληξε...


Παρασκευή 30/12/16 - Επεισόδιο 272: Η Σοφία τηλεφωνεί στον Πρόεδρο του νοσοκομείου στην Αθήνα και ζητάει να ανακαλέσει τη μετάθεση του Χρήστου στην Κύπρο. Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι του Άλκη και τον βρίσκει πιωμένο και δυστυχισμένο. Εκείνος κάνει μια ύστατη προσπάθεια να την πείσει να είναι μαζί, αλλά μάταια. Ο Δήμος κλειδώνει τον Φοίβο στο δωμάτιό του, λέγοντάς του πως θα τον στείλει στο Λονδίνο. Η Έλσα δέχεται την πρόταση του Στέφανου να είναι βοηθός του στην έκθεση που ετοιμάζει. Η Δάφνη παίρνει τον Αντρέα από το νοσοκομείο. Η Έλενα διαβάζει στον Πέτρο τα αποσπάσματα από το ημερολόγιό της όπου εκφράζεται η απογοήτευσή της από τη στάση του στο παρελθόν και ξεσπάει. Η Μάρθα αντιμετωπίζει με τρόμο το ενδεχόμενο η Ελπίδα να έχει μείνει έγκυος από τον Φοίβο. Η Κρίστη προσπαθεί να κάνει τον Άλκη να σταθεί στα πόδια του. Ο Μάνος ταράζεται όταν βλέπει τη Σοφία να φοράει το κόσμημα με το κέρας της αμάλθειας που είχε χαρίσει στη Μαρίνα. Ο Δημήτρης ενημερώνει τη Δάφνη και τον Αντρέα πως ο Οδυσσέας δεν πήγε σχολείο. Όταν ρωτάνε τον μικρό, εκείνος αναγκάζεται να τους πει πως ήταν με τον Σερέτη. Η Σοφία καταφέρνει να παρασύρει τον Μάνο στο εpωτικό της παιχνίδι.

Ο Σερέτης τηλεφωνεί στη Δάφνη και της λέει πως βρέθηκε με τον Οδυσσέα, καθώς ήταν πολύ στενοχωρημένος με την κατάσταση του Αντρέα και δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. Η Δάφνη πείθεται, ο Δημήτρης προβληματίζεται με τη σύμπτωση, ενώ ο Αντρέας εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του απέναντι στον Σερέτη. Η Κρίστη αντιδράει έντονα όταν η Άννα της λέει πως ο Δήμος της έκανε πρόταση γάμου. Ο Δήμος μαθαίνει πληροφορίες για τον Φάνη. Η Έλενα ζητάει από την Εύα να συναντηθούν. Η Μάρθα προσπαθεί να κάνει την Ελπίδα να της πει τι έγινε με τον Φοίβο και αναστατώνεται όταν εκείνη της λέει πως δεν πήραν τις απαραίτητες προφυλάξεις. Η Έλσα είναι ενθουσιασμένη με τη φωτογράφηση που θα κάνει μαζί με τον Στέφανο για τα ορφανά. Η Ηρώ προσπαθεί να αναπτερώσει το ηθικό του Άλκη, εκφράζοντας από τη μία την αγάπη της για εκείνον και από την άλλη την πεποίθησή της πως αν την αφήσει να τον βοηθήσει, θα φτάσει ψηλά στην πολιτική αρένα. Η Κρίστη και η Άννα ακούνε σοκαρισμένες τον Δήμο, που τις ενημερώνει πως ο Φάνης πέθανε στο Αννόβερο. Ο Μάνος εξομολογείται στη Σοφία πως του έχει γίνει απαραίτητη. Ο Χρήστος ενημερώνεται για την ανάκληση της μετάθεσής του και προβληματίζεται. Στη συνέχεια αποχαιρετάει τον Μάνο και τη Σοφία, αφήνοντας αιχμές για το ποιος μπορεί να εισηγήθηκε την ανάκληση της μετάθεσής του...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ