Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 273 - 274, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 2/1/17 - Επεισόδιο 273: Ο Αντρέας προσπαθεί να πείσει τον εαυτό το πως το πρόβλημα με την όρασή του είναι παροδικό. Η Εύα ρίχνει «φωτιά» στην Έλενα, εκφράζοντας κι εκείνη τη βεβαιότητά της πως υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του Πέτρου. Η Κρίστη και η Άννα πενθούν για τον θάνατο του Φάνη. Η Ηρώ προσπαθεί να πείσει τον Άλκη να μη χάσει το κουράγιο του και να αφεθεί πάνω της. Μία τυχαία συνάντηση με κάποιον άντρα αγχώνει τον Δημήτρη, μήπως αποκαλυφθεί η πραγματική αποστολή του στην Κύπρο. Ο Αντρέας προσπαθεί να μάθει τη ζωή του στο σκοτάδι, αλλά οι μικρές καθημερινές συνήθειες του θυμίζουν πόσο δύσκολα θα είναι από εδώ και πέρα. Ο Πέτρος είναι με τη Μάρθα, όταν του τηλεφωνεί η Άννα και τον ενημερώνει πως ο αδερφός του πέθανε. Η Κρίστη συναντιέται με τη μπάντα της και αποχαιρετάει τον πατέρα της με τον δικό της τρόπο. Την ίδια ώρα φτάνει ο Κίμωνας, που μαγεύεται από τη φωνή της. Ο Πέτρος και η Άννα εκφράζουν τις ενοχές τους που άφησαν τον Φάνη να πεθάνει μόνος και δυστυχισμένος. Η Κρίστη ξαφνιάζεται με την παρουσία του Κίμωνα κι όταν εκείνος της λέει πως ήρθε να της συμπαρασταθεί, τη γεμίζει συγκίνηση.

Η Έλενα πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας και βρίσκει στον καναπέ της το ρολόι του Πέτρου. Η Κρίστη βρίσκει παρηγοριά για τον πατέρα της στην αγκαλιά του Κίμωνα. Ο Άλκης πίνει σε ένα μπαρ και οι θαμώνες απαθανατίζουν την κατάντια του στα κινητά τους, προκαλώντας την οργή του. Ο Διαμαντίδης απειλεί την Ηρώ πως αν δε σταματήσει τη σχέση της με τον Άλκη θα βγάλει στο φως το παρελθόν της, όπου δούλευε ως συνοδός πολυτελείας. Η Δάφνη και ο Αντρέας δυσκολεύονται να βρουν τους ρυθμούς τους, ώστε να αντιμετωπίσουν τη νέα κατάσταση και ζει ο καθένας τη δική του αγωνία. Ο Δήμος θυμάται εικόνες από την παιδική του ηλικία και την άσχημη συμπεριφορά της μητέρας του απέναντί του, αλλά το καλύπτει τέλεια όταν έρχεται η Άννα με το μωρό. Ο Χρήστος ζητάει από την Έλσα, τώρα που εκείνος θα βρίσκεται στην Ελλάδα, να προσέχει τον Μάνο, ενώ παράλληλα της αφήνει αιχμές για το ρόλο της Σοφίας στη ζωή του πατέρα της.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος λιποθυμάει στην αγκαλιά της Σοφίας. Η Έλσα στέλνει ένα θυμωμένο μήνυμα στη Μαρίνα και την απόφασή της να τηρήσει τον όρκο της και να μην πει σε κανέναν πως είναι ζωντανή. Ο Μάνος συνέρχεται και η Σοφία τον καθησυχάζει πως η λιποθυμία του δεν προήλθε από το ποτό, αλλά από την έντασή του από το τρισάγιο της Μαρίνας. Ο Αντρέας ανακαλεί στη μνήμη του την επίθεση που κατέληξε στην τύφλωσή του και παρακινεί τη Δάφνη να πάνε στη Δίωξη και να αρχίσουν τις έρευνες. Η Έλσα σοκάρεται όταν η Κρίστη της λέει για τον πατέρα της, που πέθανε. Η Σοφία γράφει στον αδερφό της πως το σχέδιό της με τον Μάνο προχωράει με επιτυχία. Η Άννα λέει στην Κρίστη την απόφασή της να μετακομίσει στο σπίτι του Δήμου. Η Σύλβια ψάχνει απεγνωσμένα την Κρίστη που δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά της...


Τρίτη 3/1/17 - Επεισόδιο 274: Η Έλσα εκφράζει στον Στέφανο τον θυμό της για τον Μάνο, αλλά και την ανησυχία της για την κατάσταση της υγείας του. Ο Σερέτης λέει στη Δάφνη πως, λόγω της κατάστασης του Αντρέα, θα αναλάβει εκείνη επικεφαλής της Δίωξης. Η Δάφνη, ξέροντας πως αυτό θα διαλύσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του Αντρέα, ζητάει χρόνο. Ο Άλκης βλέπει σε μια ψυχαγωγική εκπομπή φωτογραφίες και βιντεάκια με τον ίδιο μεθυσμένο στο μπαρ και ταράζεται. Ο Αντρέας συγκινείται με την υποδοχή των συναδέρφων του. Η Θεανώ τηλεφωνεί στη Σοφία και την πιέζει να δώσει τέλος στην ιστορία με τον Μάνο, καθώς κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια της κόρης της με την παρατεταμένη απουσία της. Η Σοφία ξεσπάει σε κλάματα, μην έχοντας αντιληφθεί τον Μάνο δίπλα της. Η Έλενα, με το ρολόι του Πέτρου στο σπίτι της Μάρθας στο μυαλό της και μετά από παρότρυνση της Εύας, αποφασίζει να παρακολουθεί τον Πέτρο. Η Έλσα φωτογραφίζει τη βίαιη συμπεριφορά ενός άντρα σε μια κοπέλα στον δρόμο. Όταν εκείνος την αντιλαμβάνεται, έρχεται στα χέρια με τον Στέφανο και τον τραυματίζει ελαφρά.

Ο Αντρέας ενθουσιάζεται με το ανάγλυφο πληκτρολόγιο και τις φωνητικές εντολές που μπορεί να δίνει στον υπολογιστή του. Έτοιμος για δουλειά, λέει στη Δάφνη και τον Δημήτρη να συνεργαστούν οι τρεις τους ώστε να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα απαγωγής του Οδυσσέα και τον δικό του τραυματισμό. Ο Πέτρος μπαίνει στο αμάξι του για να συναντηθεί με τη Μάρθα, ενώ ένα ταξί πίσω του τον ακολουθεί. Ο Άλκης δεν μπορεί να διαχειριστεί τον πόνο του για όσα έχασε από τη ζωή του. Η Σύλβια πεισμώνει όταν η Κρίστη της λέει για τον χαμό του πατέρα της και τη συμπαράσταση της Έλσας. Η Σοφία λέει στον Μάνο για τη Νεφέλη, που θέλει να μείνει με τον πατέρα της. Ο Μάνος τηλεφωνεί στη μικρή και την ηρεμεί. Η Σοφία, που κρυφακούει, συγκινείται. Η Μάρθα προσπαθεί να ηρεμήσει την Ελπίδα, που ανησυχεί για τον Φοίβο και ακυρώνει το ραντεβού της με τον Πέτρο. Όταν εκείνος αλλάζει κατεύθυνση, η Έλενα, που τον παρακολουθεί, ξαφνιάζεται ευχάριστα. Ο Αντρέας, η Δάφνη και ο Δημήτρης δουλεύουν για την ανεύρεση αυτών που κρύβονται πίσω από την επίθεση. Τα βλέμματα της Δάφνης και του Δημήτρη καρφώνονται πίσω από το σκοτεινό πια βλέμμα του.

Η Έλσα περιποιείται τα χτυπήματα του Στέφανου, ενώ προβληματίζεται ιδιαίτερα με τον άντρα που τους επιτέθηκε. Η Κρίστη ενημερώνει τη Σύλβια για τις εξελίξεις στη σχέση της με τον Κίμωνα και προκαλεί τη ζήλια της. Ο Άλκης ακουμπάει ένα όπλο στον κρόταφό του. Η Μάρθα ταράζεται με την Ελπίδα, που εύχεται να είναι έγκυος από τον Φοίβο. Ο Φοίβος συνεχίζει να βρίσκεται κλειδωμένος στο δωμάτιό του κάτω από τη διαρκή επίβλεψη του Δήμου. Η Έλενα εκφράζει στην Εύα την ανακούφισή της, που ο Πέτρος δεν πήγε σε κάποιο πονηρό ραντεβού. Όταν όμως της αναφέρει για το ρολόι στο σπίτι της Μάρθας, βάζει στο μυαλό της Εύας ένα σατανικό σχέδιο. Ο Αντρέας προτρέπει τη Δάφνη και τον Δημήτρη να ψάξουν στο γήπεδο του μπάσκετ, μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στους απαγωγείς. Η Σοφία αλλάζει τις τιμές στις εξετάσεις του Μάνου και τον καθησυχάζει ότι η υγεία του καλυτερεύει. Ο Άλκης έχει πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η Σύλβια ξεσηκώνει την Κρίστη να ζήσουν μαζί τη ζωή που δεν έζησε. Εκείνη ενθουσιάζεται και ακολουθεί. Η Δάφνη και ο Δημήτρης βρίσκουν ένα κουμπί στο χώρο γύρω από το γήπεδο του μπάσκετ και αποφασίζουν να το παραδώσουν στη Σήμανση. Ο Άλκης καταρρέει στα χέρια της Ηρώς...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ