Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 281 - 282, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 12/1/17 - Επεισόδιο 281: Η Έλενα ετοιμάζεται να επισκεφθεί τη Μάρθα. Η Σοφία λύνει την παρεξήγηση με τον Μάνο, που νόμιζε πως έχει παράλληλη σχέση και τον βεβαιώνει πως θέλει να είναι μαζί του. Η Μαρίνα ψάχνει στο tablet τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού που κάνει εκπομπή ο Μάνος. Επηρεασμένη από την κουβέντα της με τη Φανή, η Κρίστη αποφεύγει τον Κίμωνα. Η Έλενα χτυπάει το κουδούνι της Μάρθας, την ώρα που ο Πέτρος βρίσκεται εκεί και τους ανακοινώνει την απόφασή της να βγει από τη ζωή τους. Η Εύα βεβαιώνει την Έλενα πως σε λίγο καιρό ο Πέτρος θα έχει γυρίσει κοντά της. Ο Μάνος αφιερώνει την εκπομπή του στο Κέρας της Αμάλθειας. Η Μαρίνα, που τον ακούει, συγκινείται και τηλεφωνεί στο σταθμό ζητώντας ένα τραγούδι. Η Σοφία ξεγελάει τη Θεανώ και συναντιέται κρυφά με τον Μάνο. Η Έλενα έχει εξαφανιστεί και ο Πέτρος βάζει σχετική ανακοίνωση στα Μέσα. Ο Άλκης δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα εκλογική αναμέτρηση. Η Κρίστη και η Σύλβια διαμορφώνουν το σπίτι σύμφωνα με τις ανάγκες της συγκατοίκησής τους.

Οι μέρες περνάνε και όλοι ανησυχούν με την εξαφάνιση της Έλενας. Την ίδια ώρα, εκείνη κρύβεται στην αποθήκη της Εύας και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματά τους. Ο Άλκης καταφέρνει και εκλέγεται ανεξάρτητος Βουλευτής. Ο Στέφανος γνωρίζει τη Σύλβια, αλλά υποψιάζεται ότι από κάπου την γνωρίζει. Ο Δημήτρης βοηθάει τον Αντρέα στην καθημερινότητά του κι εκείνος του ζητάει να προστατεύει τη Δάφνη. Την ώρα που η Σοφία είναι με τον Μάνο, λέει στη μητέρα της πως είναι στο νοσοκομείο. Η Θεανώ όμως βρίσκεται ήδη είναι στο γραφείο της. Η Σύλβια επιμένει πως δε γνωρίζεται με τον Στέφανο. Ο Άλκης δέχεται κρούσεις να εισχωρήσει στη νέα κυβέρνηση, παίρνοντας μάλιστα και Υπουργείο. Η Δάφνη και ο Δημήτρης καταστρώνουν σχέδιο για να ανακαλύψουν το κύκλωμα των Μαχητών κρυφά από τον Αντρέα. Εκείνος όμως τους ακούει και απογοητεύεται. Η Εύα πηγαίνει στη Μάρθα, δήθεν να μάθει νέα για την Έλενα και βρίσκει εκεί τον Πέτρο. Δημιουργείται ένταση ανάμεσά τους, με τη Μάρθα να εκφράζει τις τύψεις της για την εξαφάνιση της Έλενας. Την ίδια ώρα, εκείνη κρύβεται στο χώρο της Εύας.

Ο Αντρέας ξεσπάει τα νεύρα του στη Δάφνη και ο Δημήτρης προσπαθεί να τον συνεφέρει, με αποτέλεσμα να οργιστεί περισσότερο και να φύγει από το σπίτι. Η Σοφία φτάνει άρον-άρον στο νοσοκομείο και λέει στη μητέρα της πως ήταν με τον Δημήτρη. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει και ο Χρήστος και παραξενεύεται όταν η Σοφία του συστήνει τη μητέρα της με το επίθετο Μελετοπούλου. Η Έλσα συναντιέται με τον Μάνο και του λέει πόσο ενθουσιασμένη είναι με τη συγκατοίκησή της με τον Στέφανο. Όταν εκείνος της ζητάει να μείνει μαζί του και με τη Σοφία, για άλλη μία φορά αντιδράει και τον βάζει να σκεφτεί, αν ζούσε η Μαρίνα, με ποια από τις δύο γυναίκες θα διάλεγε να είναι. Ο Χρήστος ανακαλύπτει ότι ο νεαρός που σκότωσε ο Μάνος είναι ο αδερφός της Σοφίας...
Παρασκευή 13/1/17 - Επεισόδιο 282: Η Εύα λέει στην Έλενα για τη συνάντησή της με τη Μάρθα και τον Πέτρο. Ο Αντρέας περιφέρεται μόνος στους δρόμους και η Δάφνη εκφράζει στον Δημήτρη την ανησυχία της. Εκείνος την συμβουλεύει να του δώσει λίγο χρόνο για να συνηθίσει την κατάστασή του, αλλά η Δάφνη νιώθει πως ο Αντρέας αποξενώνεται. Η Σοφία λέει στον Μάνο πως επιτέλους η μητέρα της φεύγει από την Κύπρο και κανονίζουν δείπνο για χάρη της Έλσας. Ο Χρήστος καταλαβαίνει το σχέδιο της Σοφίας, ότι ήθελε δηλαδή να εξοντώσει τον Μάνο για να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού της. Όταν ζητάει τις εξετάσεις του Μάνου και βλέπει πως είναι καλές, καθησυχάζεται. Ο Δήμος παρακολουθεί τις δηλώσεις του Άλκη, που ετοιμάζεται να ενταχθεί στη νέα Βουλή. Ο Κίμωνας διαβάζει δημοσιεύματα που θέλουν την Κρίστη να είναι ξανά μαζί με τον Άλκη, την ώρα που εκείνη του ζητάει και επίσημα διαζύγιο. Ο Αντρέας συναντάει μεγάλη δυσκολία να κινηθεί μόνος του στο δρόμο και απογοητεύεται. Η Δάφνη ξεσπάει στον Δημήτρη για τη συμπεριφορά του Αντρέα και καταλήγει στην αγκαλιά του. Η Έλενα και η Εύα καραδοκούν στο πάρκο για να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους. Η Σοφία ζητάει από την Έλσα να έρθει στο δείπνο που ετοιμάζουν για εκείνη στο σπίτι του Μάνου. Παράλληλα, ο Χρήστος ζητάει από τη Σοφία να συναντηθούν.

Ο Αντρέας βρίσκει την ανάγλυφη κάρτα της Ελίζας και της τηλεφωνεί. Ένας περαστικός βρίσκει την Έλενα αιμόφυρτη στο πάρκο. Ο Στέφανος θυμάται τελικά από πού γνωρίζει τη Σύλβια και λέει στην Έλσα πως πρέπει να την απομακρύνουν από την Κρίστη γιατί είναι ψυχωτική. Η Έλσα τηλεφωνεί στην Κρίστη πανικόβλητη, τη στιγμή που εκείνη είναι με τη Σύλβια και κανονίζουν τη συνέντευξη για τη συναυλία για τα ορφανά. Ο Διαμαντίδης απειλεί τον Άλκη πως αν δεν εκτελεί τις εντολές αυτού και του Δήμου στη νέα Κυβέρνηση, θα δώσει τα στοιχεία που έχει εναντίον του για το θάνατο του Νεοκλέους. Η Σοφία είναι έτοιμη να καταρρεύσει όταν ο Χρήστος της λέει πως ξέρει για τον αδερφό της. Η Δάφνη πηγαίνει πανικόβλητη στο νοσοκομείο όπου έχει μεταφερθεί η Έλενα. Ο Αντρέας ζητάει από την Ελίζα να τον φέρει σε επαφή με τον γιατρό που την έκανε καλά, όταν κι εκείνη είχε τυφλωθεί. Ο Δημήτρης παρακολουθεί τον Δημητρίου που παραλαμβάνει ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ. Την ίδια ώρα, ο μπράβος του Σερέτη τηλεφωνεί στον Δημητρίου και του ζητάει να τους προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Στέφανος και η Έλσα λένε στην Κρίστη για την ψύχωση της Σύλβιας, αλλά εκείνη αντιδράει λέγοντας πως την εμπιστεύεται απόλυτα. Ο Χρήστος ζητάει αντάλλαγμα από τη Σοφία για να μη μαρτυρήσει τους σκοπούς της στον Μάνο. Την ίδια ώρα, ο Μάνος φτιάχνει μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι περιμένοντας τη Σοφία. Ο Χρήστος λέει στη Σοφία πως δε θα πει στον Μάνο την αλήθεια πως ήθελε να τον σκοτώσει, με την προϋπόθεση να κοιμηθεί μαζί του. Ο Άλκης ψάχνει στοιχεία για τον Διαμαντίδη, για να τον έχει κι εκείνος στο χέρι. Η Σύλβια ταράζεται με την Κρίστη, που για πρώτη φορά δείχνει επιφυλακτική απέναντί της. Η Ελίζα συνοδεύει τον Αντρέα στο σπίτι του, ενώ ανάμεσά τους επικρατεί έντονος ηλεκτρισμός. Ο Πέτρος τηλεφωνεί στη Δάφνη για να μάθει πώς είναι η Έλενα. Η Μάρθα καίγεται από τις τύψεις, που οδήγησαν την Έλενα σ’ αυτή την απόπειρα. Η Σοφία πανικοβάλλεται όταν ο Χρήστος της ζητάει να ξαναβρεθούν εpωτικά. Ο Δήμος μαθαίνει στην Άννα το savoir vivre, αλλά στο πρώτο λάθος της οργίζεται και την κακοποιεi...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ