Breaking News

Όταν η Πέγκυ Ζήνα έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο - Η σχέση της με την Έλντα Πανοπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για μια άγνωστη στο ευρύ κοινό περίοδο της ζωής της, σχετική με τα πρώτα βήματα της καριέρας της, μίλησε σήμερα η Πέγκυ Ζήνα στο Πρωινό.

«Στο θέατρο θα έκανες ποτέ κάτι;» τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

«Με πολύ μεγάλη χαρά γιατί ξεκίνησα απ' το θέατρο. Η πρώτη μου συνεργασία ήταν στο θέατρο με την πολύ καλή μας φίλη τότε, τη Νατάσα Γερασιμίδου, που της άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που τραγουδούσα και που χόρευα. Βέβαια στη συγκεκριμένη παράσταση έπαιζα κιόλας. Δεν θα' λεγα ότι είναι και το δυνατό μου σημείο, το να παίζω» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Κάθισα 3 σεζόν στο θέατρο. Την τρίτη σεζόν ήμουν στο Δελφινάριο, όπου τότε όμως ήταν ένα μιούζικαλ, παντρεμένο με επιθεώρηση, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Σειληνού και μουσική - ζωντανή ορχήστρα - του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Εκεί ήταν και η πρώτη μου δασκάλα της μουσικής, η Έλντα Πανοπούλου, που τώρα το χώρο που πήγα Δημοτικό, το παλιό μου σχολείο, είναι πια η σχολή μουσικής για παιδιά της Έλντας Πανοπούλου. Ήμασταν μαζί σε εκείνη την παράσταση όπου ο  Γιώργος Θεοδοσιάδης με το Βαγγέλη Σειληνό θεώρησαν ότι πρέπει να ακολουθήσω το τραγούδι».

Μάλιστα, η Πέγκυ Ζήνα επισήμανε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον σκοπεύει να εμφανιστεί και πάλι στο θέατρο.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της.