Breaking News

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Έζησα ένα χρόνο χωρίς ρεύμα...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στο κοντινό παρελθόν της μίλησε σε συνέντευξη η Στέλλα Μπεζαντάκου.

Μετά τη γνωριμία της με τον Χρήστο Γκίκα, τον οποίο εpωτεύτηκε με πάθos, άφησε πίσω της τη showbiz και αποσύρθηκε μαζί του σε ένα κτήμα στο Λαγονήσι. Μόνο που τον πρώτο καιρό, περίπου τρία χρόνια πριν, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια κατάσταση ζωής πολύ δύσκολη.

«Εκείνο το διάστημα ήμασταν πάρα πολύ πιεσμένοι. Χρωστούσαμε σε τράπεζες και στην Εφορία. Εγώ αναγκάστηκα να νοικιάσω το σπίτι μου στη Γλυφάδα, παίρνοντας κάποια χρήματα μπροστά, ώστε να πληρώσω άμεσες υποχρεώσεις» αποκάλυψε η Στέλλα Μπεζαντάκου στην «Espresso». 

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Δεν μπορούσαμε να συντηρήσουμε τότε ένα σπίτι οι δυο μας. Έπρεπε ο καθένας να φιλοξενηθεί στους γονείς του μέχρι νεωτέρας, αλλά δεν θέλαμε κάτι τέτοιο. Ίσως έτσι χωρίζαμε. Έτσι αποφασίσαμε να μείνουμε στο κτήμα, αλλά οι συνθήκες μόνο ιδανικές δεν ήταν. Έζησα έναν χρόνο χωρίς ρεύμα, μόνο με λάμπες λαδιού, χωρίς θέρμανση, μόνο με μια σόμπα υγραερίου, χωρίς μόνωση. Τα ρούχα μας ήταν νωπά από την υγρασία και μούχλιαζαν. Η σκεπή έσταζε κάθε φορά που έβρεχε, κι εμείς μαζεύαμε τα νερά με κουβάδες και λεκάνες. Εκείνη τη χρονιά είχε χιονίσει κιόλας, θυμάμαι, και κοιμόμασταν με μπουφάν και σκουφιά. Πέφταμε για ύπνο πάντα μαζί αγκαλιασμένοι για να ζεσταίνεται ο ένας απ’ τον άλλον. Δεν αντέχαμε χώρια, όμως δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή».

Στην πορεία η ζωής τους μπήκε σε μια σειρά. «Είχαμε πίστη και αγάπη και σταδιακά μπορέσαμε ν’ αλλάξουμε τις συνθήκες. Και τώρα χρωστάμε, αλλά έχουμε ρυθμίσει τις υποχρεώσεις μας. Επιπλέον το σπιτάκι μας, στο κτήμα, έχει μετατραπεί σε ένα πολύ όμορφο καταφύγιο» είπε στην εφημερίδα.

Πηγή: Espresso