Breaking News

Συγκίνησε το τελευταίο «Πάμε Πακέτο» της χρονιάς (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο οικογένειες προσπάθησε να ενώσει χθες η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο τελευταίο «Πάμε Πακέτο» για το 2016.

Ο 19χρονος Στίβεν ταξίδεψε από την Αυστραλία με σκοπό να κάνει ένα δώρο ζωής στον πατέρα του. Με τη βοήθεια της εκπομπής και χωρίς να καταλάβει τίποτα ο πατέρας του, κατέστρωσε το τέλειο σχέδιο προκειμένου να τον ενώσει ξανά με την οικογένειά του.

Ο πατέρας του από τη στιγμή που έφτασε στην Αυστραλία δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να παλεύει μέρα - νύχτα για να μην στερηθούν τίποτα τα παιδιά του. Ακόμα και κάποιες οικονομίες που κατάφερε να βάλει στην άκρη προτίμησε να τις ξοδέψει στέλνοντας τα παιδιά του στην Ελλάδα, να γνωρίσουν τον παππού, την γιαγιά και τα αδέρφια του.

Ο Στίβεν δεν ξέχασε ποτέ αυτή του την κίνηση, όπως δεν σταματά στιγμή να ευγνωμονεί τον Θεό για τον τέλειο πατέρα που του χάρισε. Ο αποστολέας κατάφερε να κάνει την πιο επιτυχημένη έκπληξη. Όταν ο πατέρας του αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση...


Η Βασιλική ήρθε από την Ολλανδία με την επιθυμία να γνωρίσει όλη την αλήθεια για την ύπαρξή της. Πριν από ένα χρόνο, σε ηλικία 30 ετών, ανακάλυψε πως είναι υιοθετημένη. Ωστόσο, η αποκάλυψη αυτή δεν την τάραξε, αφού πάντα προαισθανόταν, ότι δεν ανήκε στην οικογένεια που μεγάλωνε. Δεν ένιωσε ποτέ, από την ανάδοχη οικογένειά της, τη θαλπωρή και την τρυφερότητα. Αντιθέτως, εκείνοι φρόντισαν να μεγαλώσει σ’ ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, χωρίς φίλους. Ο καλύτερός της φίλος ήταν ο γάτος της.

Το πακέτο της στην εκπομπή άνοιξε η αδερφή της η οποία διηγήθηκε τη δική της τραγική ιστορία...