Breaking News

Παντελίδης: Ξέσπασε για το τροχαίο η Ναταλία Γερμανού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απρόβλεπτες διαστάσεις έχει πάρει η υπόθεση με το μοιραίο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκε σοβαρά η Μίνα Αρναούτη.

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα και όχι μόνο, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού η οποία μίλησε και για τη Μίνα Αρναούτη και για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στις εξόδους της αλλά και τις αναρτήσεις της στο προφίλ της. 

«Δεν θεωρούμε φαντάζομαι ότι θα 'πρεπε η Μίνα Αρναούτη να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της κλεισμένη στο σπίτι της μέσα σε τέσσερις τοίχους από την άλλη όμως θα μου επιτρέψετε να πω ότι δεν θεωρώ ότι και η Μίνα Αρναούτη θα πρέπει συνεχώς να ρίχνει λάδι στη φωτιά, γράφοντας ίσως μερικές φορές λίγο πιο επιθετικά πράγματα από όσο ίσως θα' πρεπε. Καταλαβαίνω την οργή της, καταλαβαίνω το θυμό της αλλά καμιά φορά καλό είναι να φρενάρουμε τη γλώσσα μας, την πένα μας, τη σκέψη μας» είπε η Ναταλία Γερμανού ενώ, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε:

«Εδώ πέρα λέγονται πάρα πολύ σοβαρά πράγματα. Όταν βγαίνει ένας μάρτυρας, ξαφνικά παρουσιάζεται δηλαδή ένας αυτόπτης μάρτυρας που λέει "εγώ βρέθηκα στον τόπο του δυστυχήματος και είδα τη Φρόσω Κυριάκου να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού"... Συγνώμη γιατί θα τρελαθώ... Αυτά όλα προκύπτουν ένα χρόνο μετά το δυστύχημα; Δηλαδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι το Μάρτιο που ήτανε; Το Φεβρουάριο  που ήτανε που η αστυνομία, οι ιατροδικαστές και οι δημοσιογράφοι έψαχναν; Γιατί γίνονται όλα αυτά ένα χρόνο μετά;

Τις πρώτες μέρες δεν μάθαμε ότι η Φρόσω Κυριάκου πετάχτηκε μέτρα έξω από το αυτοκίνητο και τη βρήκαν πεταμένη έξω, ότι η Μίνα ήταν εγκλωβισμένη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πάρα πολύ σοβαρά τραυματισμένη; Ταλαιπωρείται ακόμα, με πατερίτσες περπατάει. 

Ξαφνικά Γενάρη μήνα του 17 βρίσκεται αυτόπτης μάρτυρας που λέει "όχι δεν έγινε έτσι, εγώ ήμουν εκεί και είδα τη Φρόσω να κατεβαίνει από τη θέση του οδηγού, από το τρακαρισμένο αυτοκίνητο και να λέει: Δεν οδηγούσα εγώ". Τον μάρτυρα (δεν διευκρίνισε αν είναι γυναίκα ή άντρας) πρέπει να τον καλέσει ο εισαγγελέας. Κι εγώ μπορώ να βγω και να πω "οδηγούσε ο Νίκος Βέρτης". Μη τρελαθούμε, ο καθένας μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι θέλει.»

Δείτε στο βίντεο πώς σχολιάστηκε το θέμα από την τηλεοπτική παρέα της εκπομπής "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".