Breaking News

Πέθανε γνωστός ηθοποιός της σειράς «NCIS: Los Angeles», πρώτος ξάδελφος του Clooney (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Miguel Ferrer, πρώτος ξάδελφος του George Clooney, ο Owen Granger της σειράς "NCIS: Los Angeles" που προβάλλεται από το 2009 και στην οποία από το 2012 είχε εμφανιστεί σε 105 επεισόδια. Απεβίωσε την Πέμπτη μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του φάρυγγα.

Σύμφωνα με το Variety, ο George Clooney είπε για τον Ferrer: «Έκανε τον κόσμο πιο φωτεινό και πιο αστείο. Ο Miguel Ferrer έχασε τη μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα, αλλά δεν έχασε την οικογένειά του. Σ' αγαπάμε Miguel και θα σ' αγαπάμε για πάντα».

«Σήμερα το NCIS: Los Angeles" έχασε ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ο Miguel ήταν ένας άνθρωπος με τεράστιο ταλέντο που είχε δυναμική δραματική παρουσία στην οθόνη, φοβερή αίσθηση του χιούμορ και τεράστια καρδιά» δήλωσε ένας από τους παραγωγούς της σειράς, ο R. Scott Gemmill.


Ο Miguel Ferrer ήταν γιος της διάσημης Αμερικανίδας τραγουδίστριας Rosemary Clooney, που πέθανε το 2002 και του ηθοποιού Jose Ferrer από το Πόρτο Ρίκο, που έφυγε από τη ζωή το 1992.

Γεννήθηκε στη Σάντα Μόνικα, της Καλιφόρνια. Πριν τη μετάβασή του στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ξεκίνησε την καριέρα του ως μουσικός περιοδεύοντας με τη μητέρα του.

Ήταν γνωστός επίσης για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του ως Dr. Garret Macy στη σειρά "Crossing Jordan" (2001–2007) στην οποία συμμετείχε συνολικά σε 117 επεισόδια. Εμφανίστηκε επίσης σε 8 επεισόδια της σειράς "Twin Peaks" (1990–1991) και σε πολλές άλλες τηλεοπτικές σειρές.

Μεταξύ των ταινιών που έπαιξε: Ήταν ο Bob Morton στην ταινία "Ρόμποκοπ: Ο Μπάτσos Ρομπότ" (1987) και ο Vice President Rodriguez στην ταινία "Iron Man 3" (2013).

Πληροφορίες από: Variety.com - imdb