Breaking News

Τεράστιος αλιγάτορας βγαλμένος από το... Jurassic Park «κόβει βόλτες» στη Φλόριντα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας τεράστιος αλιγάτορας, που θυμίζει δεινόσαυρο του Jurassic Park, καταγράφηκε να κυκλοφορεί σε ένα μονοπάτι του καταφύγιου Circle B Bar Reserve στην πόλη Lakeland, της Florida.

Οι άνθρωποι έδειχναν να μην μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, όταν αντίκρισαν το γιγαντιαίο τέρας το οποίο κινούνταν χαρακτηριστικά αργά. Κάποιοι βρήκαν την ψυχραιμία και τράβηξαν βίντεο ή φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror Online, η Kim Joiner που ανέβασε το βίντεο την περασμένη Κυριακή στο Facebook "ορκίζεται" ότι  το βίντεο είναι αληθινό και δεν υπήρξε καμία διαδικασία μοντάζ.

Ωστόσο αρκετοί χρήστες δεν πείστηκαν καθώς το μέγεθος του ερπετού είναι πραγματικά τεράστιο. Μόνο το μέγεθος της ουράς του φαίνεται μακρύτερο από το ύψος ενός ενήλικα ανθρώπου. Κάποιοι άλλοι ανησύχησαν και προειδοποίησαν να προσέχουν όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν την περιοχή.


Μετά τη δημοσίευση στο Facebook το βίντεο κυκλοφόρησε και στο youtube. Το βίντεο που ακολουθεί  είναι από το κανάλι USA Today και έχει ήδη πάνω από 820 χιλιάδες προβολές μέσα σε λιγότερο από δύο μέρες.