Breaking News

Βασικός o Αντετοκούνμπο στο All Star Game - «Θα παίξω και για σας... Ευχαριστώ Ελλάδα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο πρώτος Έλληνας που θα πάρει μέρος στο All Star Game που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη και παράλληλα ο νεότερος μη Αμερικανός παίκτης που θα ξεκινήσει βασικός.

Επίσης γίνεται ο πρώτος παίκτης των Μπακς που θα παίξει στο All Star Game μετά τον Μάικλ Ρεντ το 2004 και ο πρώτος βασικός μετά τον Σίντνεϊ Μόνκριφ το 1986. 

Σύμφωνα με το sport-fm.gr, ο 22χρονος Έλληνας διεθνής που θα ξεκινήσει στην πεντάδα της Ανατολής, έλαβε 1.604.463 ψήφους και ήταν τρίτος στην Ανατολή, πίσω μόνο από τους πρωταθλητές με τους Καβαλίερς Λεμπρόν Τζέιμς με 1.893.751 και Κάιρι Ίρβινγκ με 1.696.769. Συνολικά από τους παίκτες του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο ήταν έκτος σε ψήφους.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον καθένα από σας ξεχωριστά για τη στήριξή σας όλες αυτές τις μέρες. Συμμετείχατε όλοι ενεργά σ' ένα όνειρό μου και με βοηθήσατε να κάνω πραγματικότητα... Το εκτιμάω απίστευτα πολύ! Να είστε σίγουροι πως θα παίξω και για σας στο All Star Game!‬ Ευχαριστώ Ελλάδα» έγραψε ο Αντετοκούνμπο στο προφίλ του, στο Facebook.