Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 308 - 309, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 20/2/17 - Επεισόδιο 308: Η Κρίστη παραδέχεται στην Έλσα ότι είχαν δίκιο όταν της έλεγαν πως η Σύλβια είναι τρελή. Το τηλεφώνημα στη Δάφνη από την Πρόνοια για την υιοθεσία του Οδυσσέα ταράζει τη Δάφνη που ζητάει από τον Αντρέα να πάνε μαζί. Η Μάρθα μιλάει αινιγματικά στον Πέτρο για το δικό της μέλλον, που μπορεί να βρει και την ίδια στη φυλακή. Ο Μάνος κάνει κράτηση για δύο σ’ ένα ακριβό εστιατόριο. Ο Δημήτρης βλέπει καχύποπτα τον γάμο του Φοίβου με την Ελπίδα και τηλεφωνεί στη Δάφνη. Η Δάφνη και ο Αντρέας γίνονται και επίσημα γονείς του Οδυσσέα, με τον Αντρέα να νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Μάνος βρίσκεται σε ένα κατάστημα και βλέπει τη Σοφία. Η άσχημη όψη της, που μαρτυρά την κακή ψυχολογική της κατάσταση, τον σοκάρει.

Η Μυρτώ πιέζει τον Στέφανο να βρεθούν. Εκείνος βρίσκει για μια ακόμα φορά δικαιολογία και φεύγει βιαστικά από το σπίτι, αφήνοντας την Έλσα βαθιά προβληματισμένη με τη συμπεριφορά του. Η Δάφνη και ο Αντρέας ετοιμάζονται να κάνουν έκπληξη στον Οδυσσέα έξω από το σχολείο του. Η Ηρώ πιέζει τον Άλκη να δώσει στον Διαμαντίδη έστω και ψεύτικα στοιχεία για την εμπλοκή της Άννας και της Μάρθας στο φόνο του Δημοσθένους, για να πάρει τη θέση που του αξίζει στην οργάνωση. Η Κρίστη προβάρει τα τραγούδια της, όταν νιώθει έναν έντονο πόνο στο λαιμό της. Η Έλσα αποφασίζει να παρακολουθήσει τον Στέφανο. Η Σοφία πηγαίνει στο νοσοκομείο να μαζέψει τα πράγματά της. Η αντιμετώπιση της Διευθύντριας την κάνει να νιώσει μεγάλη ντροπή και απογοήτευση.

Ο Μάνος αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Σοφία. Στο μυαλό του όμως έρχονται οι εικόνες της μαζί με τον Χρήστο και τελικά μετανιώνει. Ο Οδυσσέας ζητάει από τη Δάφνη και τον Αντρέα να κάνουν οι τρεις τους ένα μεγάλο ταξίδι. Ο Άλκης προσπαθεί να προσεγγίζει φιλικά την Άννα για να του ανοιχτεί σχετικά με τη σχέση της με τον Δήμο. Εκείνη δείχνει έτοιμη να παρασυρθεί, αλλά η άφιξη της Κρίστης χαλάει τα σχέδια του Άλκη. Η Εύα κανονίζει τη συνάντηση του Διαμαντίδη με τον Σερέτη. Ο Δημήτρης ενημερώνει τη Δάφνη για τον γάμο του Φοίβου με την Ελπίδα και της ζητάει να ανακρίνει κι εκείνη τη Μάρθα, ανεπίσημα. Η Κρίστη συμφωνεί με την πρόταση του Άλκη να παίρνει περισσότερες ώρες το παιδί, τώρα που το πρόγραμμά της είναι φορτωμένο. Η Ελίζα δίνει τα κλειδιά του σπιτιού της στον Αντρέα...


Τρίτη 21/2/17 - Επεισόδιο 309: Η Έλσα απογοητεύεται όταν το ταξί με το οποίο παρακολουθεί τον Στέφανο, τον χάνει από το οπτικό του πεδίο. Ο Μάνος κανονίζει την έξοδό του με τη Μυρτώ. Ο Στέφανος παρασύρεται από το πάθos του για τη Μυρτώ, ενώ ο Μάνος την περιμένει στο ραντεβού τους. Η Μάρθα βρίσκεται σε πλήρη αμηχανία όταν η Δάφνη της λέει ότι ξέρει για τον γάμο της Ελπίδας και του Φοίβου. Η Σοφία συγκινείται με ένα γράμμα της Νεφέλης. Η Δάφνη καταλαβαίνει πως πίσω από τον βιαστικό γάμο των παιδιών κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό. Η Μυρτώ ξαφνιάζεται όταν ο Στέφανος της λέει πως η Έλσα είναι κόρη του Ραζή. Την ίδια ώρα, ο Μάνος εκνευρίζεται με την αργοπορία της Μυρτώς και φεύγει από το εστιατόριο. Η Μάρθα νιώθει μεγάλη συγκίνηση με την Ελπίδα, που φτιάχνει τώρα τη ζωή της με τον Φοίβο. Η Δάφνη συναντάει τη γυναίκα του Σερέτη, που έχει έρθει για λίγες μέρες στην Κύπρο. Η Σοφία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Εξεταστική Επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου.

Η Δάφνη ακούει ταραγμένη τη γυναίκα του Σερέτη που λέει πως ο Γιάννης ήταν πάντα άβουλος, αλλά μπροστά στο να έχει χρήμα και εξουσία θα μπορούσε να γίνει μέχρι και επικίνδυνος. Ο Διαμαντίδης βρίσκεται στο σεπαρέ με την Εύα, όταν μπαίνει ο Σερέτης. Η Δάφνη ζητάει από την πρώην σύζυγο του Σερέτη να κρατήσει κρυφή τη συνάντησή τους. Η Ελίζα ετοιμάζει το σπίτι της για να υποδεχτεί τον Αντρέα. Πεπεισμένος ότι η Μάρθα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Δημοσθένους, ο Δημήτρης ζητάει από τον Γρηγορίου να βρει στοιχεία από το παρελθόν της. Η Ελπίδα στέλνει μήνυμα στη Μάρθα, πόσο ενθουσιασμένη είναι με τη νέα της ζωή με τον Φοίβο. Η Μαρίνα σοκάρεται όταν ακούει τις κραυγές μιας γυναίκας από το καταφύγιο και τον άσχημο τρόπο που της συμπεριφέρονται. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ποινή της Σοφίας, όταν μπαίνει ο Χρήστος και διακόπτει τη διαδικασία.

Η Μυρτώ καταστρώνει σχέδιο για να καταλάβει αν ο Ραζής μπήκε στη ζωή της για να της στήσει κόλπο. Η Έλσα προβληματίζεται με τη συμπεριφορά του Στέφανου, που είναι συνέχεια επιθετικός και γεμάτος νεύρα. Η Κρίστη αγωνιά μήπως το βράδυ της συναυλίας την προδώσει η φωνή της. Η Άννα την καθησυχάζει πως είναι από την κούραση. Ο Άλκης δίνει στη Στέλλα μια συσκευασία με παιδική τροφή που περιέχει αμύγδαλο και της ζητάει να την αντικαταστήσει με αυτές που έχουν στο σπίτι. Η Στέλλα δειλιάζει, αλλά η συμπεριφορά του Άλκη δεν της αφήνει περιθώρια να κάνει πίσω. Η Ελίζα περιμένει τον Αντρέα, αλλά εκείνος αλλάζει κατεύθυνση και πηγαίνει στη Δίωξη. Η Δάφνη και ο Δημήτρης, μετά τη συζήτηση με την πρώην γυναίκα του Σερέτη, βεβαιώνονται πως εκείνος είναι ο αρχηγός της νέας RedSwan. Ο Αντρέας μπαίνει στη Δίωξη και βλέπει τη Δάφνη και τον Δημήτρη που φιλιούνται...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ