Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 311 - 312, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 23/2/17 - Επεισόδιο 311: Η Μυρτώ στέλνει μήνυμα στον Στέφανο να βρεθούνε στο σπίτι της. Την ίδια ώρα, εκείνος προσπαθεί να βρει δικαιολογία για την απουσία του από τη συναυλία της Κρίστης, προκαλώντας τον έντονο θυμό της Έλσας. Ο Αντρέας μπαίνει στη Δίωξη και βρίσκει τη Δάφνη με τον Δημήτρη. Την ίδια ώρα, η Ελίζα ετοιμάζει το σπίτι της για να υποδεχτεί κατάλληλα τον Αντρέα. Η Δάφνη και ο Αντρέας κάνουν απολογισμό της σχέσης τους και διαπιστώνουν πως βρήκαν νέους συμπαραστάτες στη ζωή, τον Δημήτρη και την Ελίζα αντίστοιχα. Ο μπράβος ενημερώνει τον Σερέτη για τη βεβαιότητά του ότι ο Οδυσσέας τον αναγνώρισε. Η Σοφία φτάνει έξω από το σπίτι του Μάνου, όπου τον βλέπει να φιλιέται με τη Μυρτώ. Η Σύλβια συναντιέται με έναν άγνωστο άντρα. Η Έλσα εκφράζει την ανησυχία της στην Κρίστη, πως ο Στέφανος της λέει ψέματα.

Την ίδια ώρα, η Μυρτώ πιέζει τον Στέφανο να αποφασίσει με ποια από τις δύο θέλει να είναι. Ο Αντρέας οργίζεται με τη Δάφνη, που βιάζεται να οργανώσει μια επιχείρηση και φεύγει έξαλλος από τη Δίωξη. Η Σοφία, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καταφεύγει σε ένα μπαρ, όπου κάποιοι θαμώνες ακούν το παραλήρημά της και την ηχογραφούν με τα κινητά τους. Ο Μάνος στέλνει mail στη «Θάλεια». Η Στέλλα φεύγει υποτίθεται βιαστικά από το σπίτι, και αφήνει την Κρίστη να φτιάξει την κρέμα του Φαίδωνα. Την ίδια ώρα, ο Άλκης καραδοκεί έξω από το σπίτι της. Η Άννα προσπαθεί να πείσει τη Μάρθα να έρθει στη συναυλία της Κρίστης. Εκείνη όμως αρνείται, καθώς η ψυχολογία της μετά από τον φόνο του Δημοσθένους είναι πεσμένη.

Την ίδια ώρα, η Εύα εκφράζει στον Σερέτη τη βεβαιότητά της πως η Μάρθα πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον Δήμο. Στο χώρο της συναυλίας, η Κρίστη τσεκάρει τον ήχο, αλλά η φωνή της την προδίδει ξανά και ζητάει από τον Κίμωνα να της κάνει κι άλλη ένεση κορτιζόνης. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να χωρίσουν. Ο Κίμωνας κάνει άλλη μία ένεση στην Κρίστη, αλλά την προειδοποιεί πως αν η φωνή της την προδώσει ξανά, δεν μπορεί να κάνει κι άλλη. Η Κρίστη είναι σε απόλυτο πανικό. Ο Άλκης μεταφέρει εσπευσμένα τον Φαίδωνα στο νοσοκομείο με ακόμα μία κρίση αλλεργικού σοκ. Η Κρίστη ακούει έκπληκτη τη Σύλβια να καλεί στη σκηνή τον Σουηδό τραγουδιστή, του οποίου το τραγούδι κατηγορήθηκε πως έκλεψε. Όταν εκείνος λέει πως όλα ήταν μια παρεξήγηση, το πρόσωπο της Κρίστης λάμπει και όταν ανεβαίνει στη σκηνή, αποθεώνεται...Παρασκευή 24/2/17 - Επεισόδιο 312: Ο Φαίδωνας διαφεύγει ξανά τον κίνδυνο από την αλλεργία και ο Άλκης καμαρώνει για το σχέδιό του, που θα του δώσει την προσωρινή επιμέλειά του. Πριν όμως προλάβει να το χαρεί, η Ηρώ του ζητάει να χωρίσουν. Ο Στέφανος προλαβαίνει τη συναυλία της Κρίστης, γεμίζοντας χαρά την Έλσα. Η Θεανώ προσπαθεί να στηρίξει τη Σοφία στη νέα απογοήτευση που νιώθει για τον Μάνο. Ο Κίμωνας παρατηρεί αγχωμένος την Κρίστη, που δείχνει έτοιμη να καταρρεύσει πάνω στη σκηνή. Η «Θάλεια» απαντάει στο mail του Μάνου, γεμίζοντάς τον συγκίνηση με τα λόγια της. Η Δάφνη μπαίνει στο σπίτι του μπράβου του Σερέτη. Η Ελίζα ακούει ευτυχισμένη τον Αντρέα, που της λέει ότι ζήτησε διαζύγιο από τη Δάφνη. Η Κρίστη ζητάει από τη Σύλβια να της χορηγήσει κι άλλη κορτιζόνη, κρυφά από τον Κίμωνα. Ο Άλκης εκφράζει στον Χρήστο τη δήθεν πικρία του για την Κρίστη, που δεν πρόσεξε τον Φαίδωνα και του έδωσε αλλεργιογόνο τροφή.

Η Θεανώ βλέπει στα sites τα βιντεάκι που έχουν ανεβάσει, με τη Σοφία να παραληρεί. Ο Μάνος τηλεφωνεί στην Έλσα για να ψυχανεμιστεί πώς είναι η σχέση της με τον Στέφανο. Ο μπράβος του Σερέτη μπαίνει στο σπίτι του, την ώρα που βρίσκεται εκεί η Δάφνη. Η Κρίστη καταφέρνει να ολοκληρώσει τη συναυλία της, αλλά λιποθυμάει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού. Ο Κίμωνας προσπαθεί να τη συνεφέρει. Ο Άλκης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη για να την ενημερώσει για την κατάσταση του Φαίδωνα. Μετά από τις αλλεπάλληλες αναπάντητες κλήσεις, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Η Έλσα παίρνει μήνυμα στο κινητό της από τον Άλκη και ενημερώνει την Κρίστη πως ο Φαίδωνας είναι στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ. Η Δάφνη γυρίζει τρέμοντας στο σπίτι, αλλά δεν βρίσκει τον Αντρέα. Η απογοήτευσή της είναι μεγάλη και αποφασίζει να στείλει μήνυμα στον Δημήτρη.

Ο Αντρέας σβήνει από το κινητό του όλες τις φωτογραφίες της Δάφνης. Ο μπράβος του Σερέτη καταλαβαίνει ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι του. Η Κρίστη φτάνει στο νοσοκομείο. Όταν ο Άλκης την ενημερώνει για το λάθος της να του δώσει κρέμα που περιείχε αμύγδαλο, εκείνη ξαφνιάζεται. Τότε και ο Κίμωνας και η Έλσα καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά. Ο Στέφανος παίρνει άλλο ένα μήνυμα από τη Μυρτώ, αλλά αυτή τη φορά αντιστέκεται και αρνείται να συναντηθεί μαζί της. Ο Άλκης ηχογραφεί με το κινητό του την Κρίστη, που βγάζει την ενοχή της στον Φαίδωνα γι’ αυτό που έπαθε. Ο Μάνος βλέπει εφιάλτη με τη Σοφία να τον σκοτώνει. Η Κρίστη απολύει τη Στέλλα, καθώς από εδώ και πέρα θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά η ίδια με το μεγάλωμα του παιδιού, βάζοντας στην άκρη την καριέρα της...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ