Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 316 - 317, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 2/3/17 - Επεισόδιο 316: Ο Κίμωνας ζητάει από την Άννα να γίνει σύμμαχός του, ώστε να κερδίσει ξανά πίσω την Κρίστη. Εκείνη ωστόσο αντιδράει, καθώς θεωρεί πως ο Κίμωνας έδωσε στον Άλκη μια ακόμα ευκαιρία για να την πολεμήσει σε σχέση με την επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Ηρώ έρχεται στο γραφείο του Άλκη με σκοπό να υποβάλει την παραίτησή της, εκείνος όμως την εκπλήσσει όταν της κάνει πρόταση γάμου. Ο Μάνος παίρνει από τον Χρήστο τα γνήσια αποτελέσματα από τις εξετάσεις του για να τις καταθέσει στο συμβούλιο του νοσοκομείου. Η Μαρίνα ανησυχεί μήπως η Έλσα έχει πει στον Μάνο την αλήθεια, ότι δηλαδή ζει. Η Μάρθα επικοινωνεί με την Άννα, αλλά αποφεύγει να της πει για την επίσκεψη του Σερέτη. Ο Δημήτρης προτείνει στη Δάφνη να βρουν ένα καινούργιο σπίτι για εκείνους και τον Οδυσσέα. Εκείνη του λέει για την απόφαση του Αντρέα να της παραχωρήσει το δικό του. Την ίδια ώρα, η Ελίζα πλημμυρίζει από ευτυχία όταν βλέπει τον Αντρέα να έρχεται σπίτι της, φέροντας μια βαλίτσα με τα πράγματά του. Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα, την ώρα που εκείνος δίνει τα χρήματα για τη συναυλία της στον διοργανωτή.

Η Σύλβια σχεδιάζει τα επόμενα σχέδιά της για να κερδίσει ξανά την εύνοια της Κρίστης. Η Σοφία μπαίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων στο νοσοκομείο και ακούει έκπληκτη τον Μάνο που καταγγέλλει ενώπιον της επιτροπής ότι πήγε να τον σκοτώσει. Η Κρίστη λέει στον Κίμωνα πως πήγε να τον βρει για να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους. Μετά όμως απ’ αυτό που έγινε με τη συναυλία, δεν θέλει να τον ξαναδεί μπροστά της. Η Σύλβια πηγαίνει δήθεν τυχαία στο πάρκο όπου η Στέλλα βγάζει βόλτα τον Φαίδωνα. Ο Δημήτρης λέει στη Δάφνη για το αμάξι της Μάρθας έξω από το σπίτι του Δημοσθένους. Η Δάφνη του ζητάει συγκάλυψη. Ο γιατρός μιλάει στη Μάρθα για πιθανά μη αναστρέψιμη κατάσταση της υγείας του Πέτρου. Ο Μάνος καταθέτει στο συμβούλιο του νοσοκομείου όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Σοφία ήθελε να τον σκοτώσει. Η Εύα προτείνει στον Σερέτη να ενοχοποιήσει και τη Μάρθα και την Άννα για να κλείσει η υπόθεση Δημοσθένους για την οργάνωσή τους. Την ίδια ώρα, ο Αντρέας, ως τυφλός, έρχεται στο σπίτι του Σερέτη. Η Μαρίνα επικοινωνεί με την Έλσα, που της ζητάει να επιστρέψει, εξηγώντας της ό,τι έχει συμβεί με τον Μάνο και τη Σοφία. Η Μαρίνα ωστόσο αρνείται, καθώς έτσι κι αλλιώς η Σοφία είχε προσπαθήσει να τη σκοτώσει.

Η Δάφνη ανακρίνει έναν άντρα που συνελήφθη για μικροαπάτες, ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το θάνατο του από ασθένεια. Ο Αντρέας λέει στον Σερέτη πως δήθεν είναι με το μέρος του, τώρα που και η Δάφνη τον κατηγορεί για την καταδίκη του πατέρα της. Όταν μπαίνει η Εύα στο χώρο, ο Αντρέας προσπαθεί να κρύψει το ξάφνιασμα και την ταραχή του. Ο Μάνος στέλνει μήνυμα στη «Θάλεια», λέγοντάς της πόσο καλό του κάνει η επικοινωνία τους. Η επιτροπή ανακοινώνει στη Σοφία την απόφασή της, που είναι η παύση άσκησης της ιατρικής της ιδιότητας. Η Δάφνη διαπιστώνει ότι ο άντρας που ανακρίνει ήταν παλιός υπάλληλος του Δημοσθένους και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για επίθεση εναντίον του. Και εκπλήσσεται όταν εκείνος λέει πως εάν ήξερε ποιος τον σκότωσε, ευχαρίστως θα έπαιρνε τον φόνο πάνω του, καθώς δεν έχει παρά μόνο έναν μήνα ζωής και κανείς άλλος δεν αξίζει να μπει στη φυλακή γι’ αυτό το κάθαρμα. Την ίδια ώρα, η Μάρθα είναι αποφασισμένη να ομολογήσει κι ετοιμάζεται για το γραφείο του Γρηγορίου. Ο Αντρέας επισκέπτεται τον Πέτρο, θέλοντας να μάθει τη σχέση του Σερέτη και της Εύας κατά το παρελθόν...
Παρασκευή 3/3/17 - Επεισόδιο 317: Ο Χρήστος εκπλήσσεται με την ψυχραιμία του Μάνου για το κακό που προκάλεσε στη Σοφία. Εκείνος εκφράζει για άλλη μια φορά τη βεβαιότητά του πως μπορεί να μη σκότωσε η ίδια τη Μαρίνα, αλλά σίγουρα ξέρει ποιος το έκανε. Ο Στέφανος πηγαίνει στο σπίτι της Μυρτώς, προσποιούμενος πως δεν ξέρει τίποτα για την Έλσα. Στη συνέχεια ξεσπάει, λέγοντας οργισμένος στη Μυρτώ πως αν δε φύγει από την Κύπρο, θα της καταστρέψει την καριέρα. Την ίδια ώρα, η Έλσα βρίσκει στέγη στο σπίτι της Κρίστης. Η Σύλβια, με μια φωτογραφία του Φαίδωνα στα χέρια της, οργανώνει τις κινήσεις της. Η Έλσα και η Κρίστη ονειρεύονται τη ζωή τους από την αρχή, όταν όλα τα βάσανα και οι ταλαιπωρίες τους τελειώσουν. Ο Άλκης από την άλλη συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα ενισχύσουν την εικόνα της Κρίστης ως ακατάλληλη μητέρα, αρχικά που άφησε το παιδί από τα μάτια της στο πάρκο και τώρα με την αλλεργιογόνο τροφή. Ο δικηγόρος του ωστόσο τον προσγειώνει, λέγοντας πως οι περιπτώσεις που πατεράδες παίρνουν την επιμέλεια των παιδιών είναι ελάχιστες. Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν βλέπει τη Μάρθα έξω από το γραφείο του Γρηγορίου.

Ο Αντρέας θέλει να εμπιστευτεί στον Πέτρο το μυστικό του, αλλά εκείνος του λέει πως δε θέλει να μάθει, καθώς με τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό του μπορεί άθελά του να τον προδώσει. Η Έλσα βγάζει την πίκρα της στον Μάνο, που δεν της είπε την αλήθεια για τον Στέφανο και τη Μυρτώ. Η Σοφία επιστρέφει στο σπίτι της ένα ράκος, ωστόσο δεν λέει στη Θεανώ για την αφαίρεση του δικαιώματος να ασκεί το επάγγελμά της. Η Ηρώ πιέζει τον Άλκη να βγάλει το διαζύγιό του συναινετικό για να μπορέσουν να παντρευτούν σύντομα. Η Σύλβια ικετεύει την Κρίστη να την πάρει ξανά κοντά της. Ο άντρας που προτίθεται να πάρει πάνω του τον φόνο του Δημοσθένους, καταθέτει την ομολογία του στον Δημήτρη. Η Μάρθα ξαφνιάζεται όταν η Δάφνη της μεταφέρει την κατάσταση, ενώ η Εύα πιέζει τον Σερέτη να ανακρίνει ο ίδιος αυτόν τον άντρα.

Η Ελίζα εκφράζει την ανασφάλεια που νιώθει, πιστεύοντας πως ο Αντρέας δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τη Δάφνη. Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με τη Δάφνη, αφού καταλαβαίνει πως ο μάρτυρας που ομολόγησε για τη δολοφονία του Δημοσθένους, είναι πλασματικός. Ο Κίμωνας δικαιολογείται στην Κρίστη για τη συναυλία που οργάνωσε ο ίδιος για χάρη της, αλλά εκείνη τον διώχνει αφού έχει πια κλονιστεί η εμπιστοσύνη της σε αυτόν. Ο Μάνος προτρέπει τον Στέφανο να κυνηγήσει την Έλσα για να γυρίσει κοντά του. Η Σοφία προσπαθεί να αφιερωθεί στην κόρη της, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η Δάφνη εξηγεί στη Μάρθα τι ακριβώς έχει συμβεί με τον άντρα που πήρε πάνω του την υπόθεση Δημοσθένους. Εκείνη αντιδράει. Ο Μάνος συμβουλεύει την Έλσα να δώσει άλλη μία ευκαιρία στον Στέφανο. Η Σοφία, υπό την επήρεια των ηρεμιστικών που παίρνει, προσπαθεί να βοηθήσει τη Νεφέλη που έκοψε στο χεράκι της, αλλά δεν τα καταφέρνει και πέφτει κάτω αναίσθητη...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ