Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 318 - 319, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 6/3/17 - Επεισόδιο 318: Ο Διαμαντίδης μένει ικανοποιημένος με την ομολογία του άντρα που φέρεται σαν ο δολοφόνος του Δημοσθένους, καθώς το θέμα κλείνει για την οργάνωση. Στη συνέχεια, πηγαίνοντας στο σπίτι του Άλκη βρίσκει εκεί την Ηρώ και προσποιείται πως χαίρεται που το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Όταν όμως μένει μόνος του, ορκίζεται πως αυτός ο γάμος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Η Δάφνη και ο Αντρέας ανακοινώνουν στον Οδυσσέα την απόφασή τους να χωρίσουν. Ένας πληροφοριοδότης λέει στη Δάφνη πως ο μπράβος του Σερέτη θα λείπει το βράδυ από το σπίτι του. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης έρχεται και της ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του, που την υποπτεύθηκε ότι καλύπτει τη Μάρθα. Ο μπράβος του Σερέτη φεύγει από το σπίτι του, αλλά έχει στήσει κάμερες στο χώρο. Η Δάφνη ετοιμάζεται να μπει στο σπίτι του μπράβου.

Η Θεανώ προσπαθεί να συνεφέρει τη Σοφία αλλά δεν τα καταφέρνει και καλεί ασθενοφόρο. Η Έλσα είναι ανένδοτη στο να δώσει ευκαιρία στον Στέφανο για τη σχέση τους, και αντιδράει έντονα με την επιμονή του Μάνου. Ο Κίμωνας κάνει συμφωνία με τον Άλκη, πως αν δώσει την επιμέλεια του Φαίδωνα στην Κρίστη, εκείνος θα εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή της. Η Μάρθα εκφράζει στην Άννα τις ενοχές της για τον άντρα που φορτώθηκε το φόνο του Δημοσθένους. Η Άννα όμως την καθησυχάζει, θυμίζοντάς της ποιος ήταν ο Δήμος και τι κακό θα έκανε αν ζούσε. Η Σύλβια κλείνει εισιτήρια για την Πορτογαλία σε τρία ονόματα. Το δικό της, της Κρίστης και του Φαίδωνα. Η Κρίστη ζητάει από τον Άλκη να την αφήνει να βλέπει τον Φαίδωνα. Η Ηρώ όμως, που την βλέπει, οργίζεται και της απαγορεύει να πηγαίνει στο σπίτι τους απρόσκλητη. Ο Χρήστος καθησυχάζει τη Θεανώ και τη Νεφέλη για τη Σοφία, που διέφυγε τον κίνδυνο.

Ο μπράβος του Σερέτη μπαίνει στο σπίτι την ώρα που εκεί βρίσκεται η Δάφνη. Η Θεανώ καταλαβαίνει πως για την κατάσταση της Σοφίας ευθύνεται για άλλη μία φορά ο Μάνος, ο οποίος έφερε την κόρη της σε αυτή την κατάσταση και έχασε την άδειά της ως γιατρός. Ο Αντρέας βλέπει εφιάλτη με τη Δάφνη να του ζητάει βοήθεια. Η Κρίστη μιλάει στην Ηρώ για την ανάγκη που έχει να βλέπει το παιδί της. Εκείνη δείχνει να μαλακώνει. Η Θεανώ επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει το ματωμένο μαχαίρι με το οποίο έκοψε το δαχτυλάκι της η Νεφέλη. Ο Χρήστος ενημερώνει τον Μάνο για την απόπειρα αυτοκτονίας της Σοφίας. Ο μπράβος του Σερέτη οδηγεί τη Δάφνη σ’ ένα υπόγειο κελάρι στο σπίτι του. Εκείνη αρχίζει να παλεύει για να ξεφύγει. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης στέλνει μήνυμα στο κινητό της, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. Η Δάφνη καταφέρνει να σωθεί από τα χέρια του μπράβου και τον κλειδώνει μόνο του στο κελάρι. Ο Αντρέας από την άλλη, έχει ένστικτο πως η Δάφνη προσπαθεί να παγιδεύσει τον Σερέτη...


Τρίτη 7/3/17 - Επεισόδιο 319: Ο Σερέτης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον μπράβο του. Η Εύα ετοιμάζεται για το δικαστήριο για να παρακολουθήσει την απολογία του Πέτρου. Η Δάφνη πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Δημήτρη. Η Μάρθα μοιράζεται τον πόνο της με την Άννα, για το γεγονός πως κάποιος έδινε αντικαταθλιπτικά χάπια στον Πέτρο, με συνέπεια εκείνος να χάσει τα λογικά του. Ορκίζεται όμως πως από εδώ και πέρα θα είναι μαζί του για να τον προσέχει. Ο Αντρέας πηγαίνει στο σπίτι για να βρει τη Δάφνη και ξαφνιάζεται όταν ο Οδυσσέας του λέει πως η Δάφνη δε γύρισε όλο το βράδυ. Η Σοφία συνέρχεται, ενώ ο Χρήστος παρακαλεί τον Μάνο να σταματήσει να την κυνηγάει άλλο, γιατί κινδυνεύει να την οδηγήσει και σε άλλη απόπειρα αυτοκτονίας. Η Στέλλα βρίσκεται σε ένα πολυκατάστημα με τον Φαίδωνα, όταν της τηλεφωνεί η Σύλβια. Ο δικηγόρος της Κρίστης την βεβαιώνει πως οι περισσότερες πιθανότητες είναι να κερδίσει εκείνη την επιμέλεια του παιδιού.

Ο Αντρέας συναντιέται με τη Δάφνη και τον Δημήτρη στο δικαστήριο και εκφράζει την απογοήτευσή του που άφησε όλο το βράδυ μόνο του τον Οδυσσέα. Ο Δημήτρης παρεμβαίνει, λέγοντας πως ήταν μαζί του, γεμίζοντας τον Αντρέα περισσότερο θυμό. Η Θεανώ φτάνει έξω από το σπίτι του Μάνου. Την ίδια ώρα, η Σοφία που νιώθει πως κάτι κακό θα συμβεί, καλεί ταξί και κατευθύνεται και η ίδια εκεί. Η Θεανώ λέει στον Μάνο πως ξέρει ότι εκείνος ευθύνεται για το θάνατο του γιου της και για την τωρινή κατάσταση της Σοφίας. Η Κρίστη λέει στην Άννα πως αν ο Άλκης τραβήξει στα άκρα την υπόθεση της επιμέλειας του Φαίδωνα, θα επικαλεστεί τη χρήση ναρκωτικών που έκανε και που παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή του παιδιού. Την ίδια ώρα, ο Άλκης είναι έτοιμος να χρηματίσει προκειμένου να εξασφαλίσει την απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του. Η Θεανώ είναι έτοιμη να ρίξει το μαχαίρι στον Μάνο, όταν μπαίνει στη μέση η Σοφία και τραυματίζεται σοβαρά.

Ο Πέτρος είναι έτοιμος για την απολογία του. Η Μάρθα παρακολουθεί την έκβαση της δίκης συντετριμμένη. Ο Μάνος καλεί ασθενοφόρο, ενώ η Σοφία αιμορραγεί. Ο Κίμωνας ζητάει από έναν ντεντέκτιβ να παρακολουθεί τον Άλκη. Η Δάφνη επιτίθεται λεκτικά στην Εύα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πέτρος. Η Εύα αισθάνεται ικανοποιημένη που εκπλήρωσε την εκδίκησή της. Ο Σερέτης ανησυχεί για τον μπράβο του, που εξακολουθεί να παραμένει άφαντος. Ο Μάνος δίνει κατάθεση για το περιστατικό που έγινε στο σπίτι του, με συνέπεια να τραυματιστεί η Σοφία. Η Κρίστη είναι έτοιμη να βρει τον Κίμωνα και να του δώσει άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους. Η Μάρθα εκφράζει στη Δάφνη την υποψία της πως η Έλενα έδινε στον Πέτρο αντικαταθλιπτικά χάπια, με τη βοήθεια της Εύας. Ο Μάνος γεμίζει τύψεις και ενοχές για τη Σοφία, με την κατάστασης της υγείας της να είναι πολύ κρίσιμη, καθώς την ώρα που βρίσκεται στο χειρουργείο παθαίνει ανακοπή…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ