Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 321 - 322, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 9/3/17 - Επεισόδιο 321: Η Θάλεια αποτρέπει τη Μαρίνα από το να κάνει τεστ DNA για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της, λέγοντας πως το παιδί θα ανήκει ουσιαστικά στην οργάνωσή τους. Η Μαρίνα σοκάρεται αλλά το κρύβει. Η απόφαση του δικαστηρίου κρίνει ένοχο τον Πέτρο και επιβάλει ποινή 15 χρόνων φυλάκισης χωρίς αναστολή. Ο Αντρέας εκμεταλλεύεται την απουσία της Δάφνης και σκαλίζει το γραφείο της. Εκεί βρίσκει τη φωτογραφία του μπράβου του Σερέτη. Την ίδια ώρα και ενώ η Εύα και ο Σερέτης πανηγυρίζουν για την καταδίκη του Πέτρου, μοιράζονται την υποψία τους πως πίσω από την εξαφάνιση του βοηθού τους βρίσκεται η Δάφνη. Η Σύλβια δείχνει στην Κρίστη το «βωμό» που έχει στήσει στο σπίτι της για εκείνη. Η Κρίστη, τρέμοντας μήπως η Σύλβια κάνει κακό στον Φαίδωνα, αποφασίζει να πάει με τα νερά της. Η Άννα και ο Άλκης προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τις δύο κοπέλες. Ο Μάνος περνάει ώρες αγωνίας για τη Σοφία.

Η Έλσα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρίνα και απειλεί τη Θάλεια πως αν δεν της δώσει τη μητέρα της, θα καλέσει την Αστυνομία. Ο Αστυνόμος Γρηγορίου ζητάει πληροφορίες για τον Νικόλα Μελετόπουλο, ενώ παράλληλα ενημερώνει τον Δημήτρη πως η μητέρα της Σοφίας κατηγόρησε τον Μάνο Ραζή για το θάνατο του γιου της. Η Μάρθα εκφράζει στην Εύα τη βεβαιότητά της πως πίσω από την κατάσταση της υγείας του Πέτρου κρύβεται η ίδια. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τη Θεανώ στο κελί της. Η Δάφνη ξαφνιάζεται που βρίσκει τον Αντρέα στο γραφείο της. Στη συνέχεια βγάζει την οργή της για τον Σερέτη, αφού είναι σίγουρη πως ήθελε τη φυλάκιση του Πέτρου. Η Εύα αφήνει υπόνοιες στη Μάρθα για το φόνο του Δημοσθένους. Η Δάφνη ενημερώνεται για έναν βιαστή που αφέθηκε ελεύθερος. Την πληροφορία ακούει και ο Αντρέας και αρχίσει να υποπτεύεται πως η Δάφνη λειτουργεί θέλοντας να πάρει το νόμο στα χέρια της.

Η Κρίστη αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι της Σύλβιας για να την παγιδεύσει. Ο Δημήτρης βρίσκει τον Μάνο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Σοφία. Η Έλσα ενημερώνει τη Μαρίνα για την ομολογία της Θεανώς και την παρακαλεί να γυρίσει πίσω. Ο Αντρέας νιώθει πίεση με την Ελίζα, που θέλει να μαθαίνει τα πάντα για τη δουλειά του. Η Κρίστη βρίσκει την ευκαιρία και αρπάζει τον Φαίδωνα, αφήνοντας τη Σύλβια αναίσθητη στο σπίτι της και τηλεφωνεί στον Άλκη. Η Δάφνη πηγαίνει τον Οδυσσέα στην Ελίζα. Όταν μένουν οι δυο τους, ο μικρός κάνει τα πάντα για να γίνει αντιπαθής, προκαλώντας την αγανάκτηση της Ελίζας. Ο Αντρέας κολλάει έναν κοριό κάτω από το γραφείο του Σερέτη. Ο Άλκης θυμώνει με την Κρίστη, που ήξερε πως η Σύλβια είναι ψυχωτική. Την ίδια ώρα εκείνη καταστρώνει τα επόμενα βήματά της, αλλάζοντας πρώτα απ’ όλα την εμφάνισή της. Η ξαφνική επίσκεψη του Δημήτρη εγκλωβίζει τα σχέδια της Δάφνης. Η Σοφία συνέρχεται και βλέπει δίπλα της τον Μάνο...



Παρασκευή 10/3/17 - Επεισόδιο 322: Η άσχημη συμπεριφορά του Οδυσσέα απέναντι στην Ελίζα προβληματίζει τον Αντρέα. Ο Άλκης δέχεται να αποκρύψει από το δικαστήριο το γεγονός της αρπαγής του Φαίδωνα από τη Σύλβια, με τη συμφωνία να μην αποκαλύψει και η Κρίστη ότι ο ίδιος έκανε χρήση ναρκωτικών στο παρελθόν, θέτοντας τη ζωή του παιδιού τους σε κίνδυνο. Ο Άλκης απολύει τη Στέλλα. Ο Κίμωνας θέλει να σταθεί στην Κρίστη μετά από την περιπέτειά της με τη Σύλβια, αλλά εκείνη τον διώχνει. Ο Δημήτρης αποκοιμιέται στο σπίτι της Δάφνης κι εκείνη βρίσκει ευκαιρία και το σκάει. Η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την ανησυχία της πως ο Οδυσσέας δε θα τη δεχτεί στη ζωή του. Ο Στέφανος στέλνει μήνυμα στην Έλσα, ζητώντας μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Η Δάφνη τοποθετεί στο αυτοκίνητο του βιαστή ένα σακουλάκι με άσπρη σκόνη και ειδοποιεί την Αστυνομία. Ο Δημήτρης ξυπνάει και δεν τη βρίσκει στο σπίτι. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Πέτρο και του υπόσχεται πως θα περιμένει μέχρι να αποφυλακιστεί και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί. Η Νεφέλη επισκέπτεται τη Σοφία στο νοσοκομείο. Εκείνη θυμάται το περιστατικό με τη Θεανώ, που τη μαχαίρωσε κατά λάθος και ανησυχεί για τη μητέρα της. Ο Στέφανος δίνει στην Έλσα ένα αποχαιρετιστήριο δώρο. Ο Αντρέας παρακολουθεί τη συνομιλία του Σερέτη με την Εύα, από τον κοριό που έχει τοποθετήσει στο γραφείο του. Ο δικηγόρος ενημερώνει την Κρίστη ότι η δικάσιμος για την επιμέλεια του Φαίδωνα θα γίνει σε δύο μέρες.

Ο Άλκης ανυπομονεί για το δικαστήριο για να στήσει την Κρίστη στον τοίχο. Η Ηρώ απορεί με το μένος του και εκφράζει τη δυσαρέσκειά της. Ο Αντρέας μαθαίνει ότι ο βιαστής φυλακίστηκε ξανά για εμπόριο ναρκωτικών και υποπτεύεται πως η Δάφνη κρύβεται πίσω απ’ αυτό. Παράλληλα, και μη θέλοντας να της πει ότι παρακολουθεί τον Σερέτη, την συμβουλεύει να προσέχει. Ο δικηγόρος της Κρίστης σαστίζει όταν εκείνη λέει πως δε θα χρησιμοποιήσει το γεγονός της χρήσης αμφεταμινών από τον Άλκη στο δικαστήριο, καθώς με αυτή την απόκρυψη μειώνονται οι πιθανότητες να πάρει εκείνη την επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Σύλβια, μεταμφιεσμένη και αγνώριστη, συναντιέται με έναν άγνωστο άντρα και παραλαμβάνει ένα καυστικό υγρό…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ