Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 323 - 324, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 13/3/17 - Επεισόδιο 323: Ο Άλκης ετοιμάζεται να πάρει μαζί του το παιδί στη Βουλή, έχοντας κανονίσει να παρευρίσκονται φωτογράφοι και δημοσιογράφοι έξω από το χώρο. Ο Χρήστος μελετάει το φάκελο του αδερφού της Σοφίας και διαπιστώνει έκπληκτος ότι ο νεαρός είχε όγκο στον εγκέφαλο και του έμενε ένας μήνας ζωής, πριν από το ατύχημά του με τον Μάνο. Ο Μάνος επισκέπτεται τη Θεανώ στο κρατητήριο, θέλοντας να μάθει εάν έχει κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Μαρίνας. Ο Άλκης δίνει συνέντευξη στους δημοσιογράφους και εκθέτει δημόσια την αρπαγή του παιδιού από την παρανοϊκή Σύλβια Λοΐζου. Η Εύα επισκέπτεται τον Πέτρο στη φυλακή. Ο Χρήστος λέει στον Μάνο πως ο Νικόλας μάλλον έπεσε επίτηδες στις ρόδες του αυτοκινήτου του για να αυτοκτονήσει, καθώς του έμενε μόνο ένας μήνας ζωής. Η Εύα λέει οργισμένη στον Πέτρο πως εξαιτίας του ο γιος τους δε θέλει να την ξαναδεί και του αφήνει αιχμές για την ασφάλεια της Δάφνης.

Ο Αντρέας βεβαιώνεται πως η Δάφνη κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του μπράβου του Σερέτη, αλλά και τη φυλάκιση του βιαστή και καταλαβαίνει πως είναι έτοιμη να πάρει ξανά το νόμο στα χέρια της με μια νέα υπόθεση εκβιαστή ανηλίκων. Η Μάρθα συναντιέται με την κόρη του άντρα που πήρε πάνω του τον φόνο του Δημοσθένους. Η Κρίστη σοκάρεται όταν βλέπει στην τηλεόραση τον Άλκη με τον Φαίδωνα. Η Σύλβια ετοιμάζεται για νέα επίθεση στην Κρίστη. Η Έλσα λέει στην Κρίστη πως η μητέρα της ζει. Ο Άλκης εκβιάζει τη Στέλλα να εμφανιστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει κατά της Κρίστης. Παράλληλα, λέει στην Ηρώ να ετοιμάζεται για το γάμο τους. Εκείνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Κρίστη σοκάρεται με τα νέα για τη Μαρίνα και προτρέπει την Έλσα να την πάρουν από το καταφύγιο όπου βρίσκεται, καθώς μπορεί να κινδυνεύει. Ο Μάνος βρίσκεται στο δωμάτιο της Σοφίας στο νοσοκομείο, όταν έρχεται ο Δημήτρης, που την ανακρίνει διακριτικά για το περιστατικό με τη μητέρα της, θέλοντας να την προϊδεάσει για την προφυλάκιση της Θεανώς.

Ο Αντρέας βρίσκει στο γραφείο της Δάφνης μία λίστα με εκκρεμείς υποθέσεις και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της. Η Ελίζα πηγαίνει στο σχολείο του Οδυσσέα. Ο Πέτρος προειδοποιεί τη Δάφνη για τις απειλές της Εύας εναντίον της και της ζητάει να την σκοτώσει. Η Μάρθα επισκέπτεται τον άντρα που ομολόγησε πως σκότωσε τον Δήμο αντί εκείνης. Ο Υπουργός ζητάει από τον Σερέτη να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά ενός Ρώσου κρατουμένου στις φυλακές της Κύπρου. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Διαμαντίδη, που θέλει αυτός ο άντρας να βγει από τη μέση με κάθε τρόπο. Ο Άλκης προσλαμβάνει τη Νάντια, τη νέα babysitter που θα αναλάβει τη φροντίδα του Φαίδωνα. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το προκλητικό στυλ της κοπέλας εξοργίζει την Ηρώ, που προειδοποιεί τον Άλκη πως αν ποτέ την απατήσει, θα τον καταστρέψει. Ο Αντρέας έχει να αντιμετωπίσει για άλλη μία φορά τις ανασφάλειες της Ελίζας. Ο Μάνος δίνει στη Θεανώ τον ιατρικό φάκελο του Νικόλα...


Τρίτη 14/3/17 - Επεισόδιο 324: Ο δικηγόρος προσπαθεί να πείσει την Κρίστη να χρησιμοποιήσει το περιστατικό με τις αμφεταμίνες στο δικαστήριο. Ο Άλκης από την άλλη, ζητάει από τον δικηγόρο του να εμφανίσει την αρπαγή του Φαίδωνα από τη Σύλβια σαν άσσο στο μανίκι του. Η Έλσα επισκέπτεται τη Σοφία στο νοσοκομείο. Όταν αναφέρεται στο γεγονός ότι η Μαρίνα είναι η μόνη γυναίκα που αγάπησε πραγματικά ο Μάνος, εκείνη την αντικρούει λέγοντας πως αφού η Μαρίνα δεν υπάρχει πια, έχουν το περιθώριο να παλέψουν για τη σχέση τους. Ο Στέφανος εξομολογείται τον καημό του στον Μάνο για την Έλσα. Το δικαστήριο για την επιμέλεια του Φαίδωνα ξεκινάει. Η Μάρθα προβληματίζεται με το πάθos που μιλάει η Δάφνη για όσους πρέπει να τιμωρούνται και δεν τους πιάνει ο νόμος. Ο Χρήστος ενημερώνει τη Σοφία για τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του αδερφού της. Οι αγορεύσεις των δύο πλευρών για την επιμέλεια του Φαίδωνα κρατάει σε ένταση την Κρίστη και τον Άλκη. Ο Αντρέας ζητάει από τον Σερέτη να τον αποσπάσει στην υπηρεσία του. Η Κρίστη σοκάρεται με την κατάθεση της Στέλλας, που την παρουσιάζει σαν αδιάφορη μάνα.

Η Πρόεδρος του δικαστηρίου όμως αντικρούει τα επιχειρήματα της κοπέλας, προσφέροντας στιγμές ανακούφισης στην Κρίστη. Την ίδια ώρα, η Ηρώ έξω από την αίθουσα προσπαθεί να χειραγωγήσει τον Χρήστο για τη δικιά του κατάθεση, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του. Η Ελίζα ακούει από τον κοριό, που έχει τοποθετήσει ο Αντρέας στο laptop του, τη συζήτησή του με τον Σερέτη, όπου του λέει πως δεν αντέχει να δουλεύει μαζί με τη Δάφνη, καθώς δεν την έχει ξεπεράσει ακόμα. Η Δάφνη βρίσκει το σπίτι του εκβιαστή ανηλίκων και ετοιμάζεται για τη νέα της επιχείρηση. Ο Αντρέας λέει στον Σερέτη πως αν δουλέψουν μαζί θα μπορέσουν να βρουν τη νέα οργάνωση που έχει εμφανιστεί ως συνέχεια της RedSwan. Η Σοφία εξομολογείται τον καημό της στον Μάνο για τον αδερφό της και μαζί αποφασίζουν να αφήσουν στην άκρη το παρελθόν. Την ίδια ώρα, η Θεανώ δεν μπορεί να διαχειριστεί την αλήθεια ότι ο γιος της ουσιαστικά αυτοκτόνησε. Ο Χρήστος καταθέτει στο δικαστήριο, εκθέτοντας τα δύο περιστατικά με το αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε στον μικρό Φαίδωνα.

Η Κρίστη βρίσκεται σε απόγνωση. Μια καινούργια υπόθεση της Δίωξης με ένα αρχαίο αγαλματάκι θέτει τη Δάφνη σε εγρήγορση. Μετά από έναν, εκ βαθέων και από τις δύο πλευρές, απολογισμό της σχέσης τους, ο Χρήστος με τη Σοφία δίνουν και πάλι τα χέρια σε φιλικό κλίμα. Στη συνέχεια ο Χρήστος την ενημερώνει πως μπορεί να βγει από το νοσοκομείο. Ο Στέφανος διαβάζει για μία ανθρωπιστική αποστολή στα σύνορα Ιράκ-Τουρκίας και εκδηλώνει ενδιαφέρον. Μετά από την κατάθεση της Στέλλας, η Κρίστη βρίσκεται σε απόγνωση, ενώ η Άννα υπόσχεται ότι θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Την ίδια ώρα, ο Άλκης αμείβει τη Στέλλα με ένα γερό χρηματικό ποσό. Ωστόσο η ίδια εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, που έμπλεξε μαζί του, λέγοντας πως θα φύγει μόνιμα για Αγγλία. Ο Μάνος προτείνει στη Σοφία να μείνει μαζί του μέχρι να αναρρώσει. Η Δάφνη οργανώνει την επιχείρηση με το κλεμμένο αγαλματίδιο, όταν στη Δίωξη έρχεται ο Αντρέας. Η Άννα εκφράζει στη Μάρθα την απόγνωσή της για την Κρίστη, που κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια του Φαίδωνα...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ