Breaking News

Μάριος ΑΘανασίου και Στράτος Τζώρτζογλου στο «The 2Night Show» (16/2/2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Μάριο Αθανασίου και τον Στράτο Τζώρτζογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου. Δείτε τις συνεντεύξεις τους στα βίντεο του Ant1...

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, o Ανδρέας των «Συμμαθητών», μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του ενώ μοιράστηκε εμπειρίες του με τους τηλεθεατές.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώτη του δουλειά όταν τελείωνε τη Δραματική Σχολή, την κωμική σειρά «Ντόλτσε Βίτα» στην οποία συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο.

«Ντρεπόμουν αρκετά. Δύο μπύρες βαρελίσιες ήπια για να καταφέρω να πω αυτό... Δεν μπορούσα να σηκωθώ. Δεν μπορούσα να περπατήσω από το άγχος μου. Δίπλωσε την εφημερίδα μου έλεγαν, δεν μπορούσα να την διπλώσω» είχε δηλώσει στο παρελθόν σε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε και χθες στον παρουσιαστή για την "τρομακτική" του εμπειρία. «Δεν μίλαγα, δεν κουνιόμουν, δεν περπάταγα... Μια τραγωδία ήμουν!» είπε χαρακτηριστικά.


Ο Στράτος Τζώρτζογλου παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στον Γρήγορη Αρναούτογλου Μίλησε για το γιο του, τη ζωή του στην Αμερική και εκμυστηρεύτηκε προσωπικές πληροφορίες.

Αποκάλυψε επίσης ότι είναι 51 ετών και οδεύει για τα 52, ενώ υπήρξε μία περίοδος στη ζωή του που έπαιρνε ουσiες.

«Είχες ποτέ πάθη: ποτό vαpκωτικά, τζόγο;» τον ρώτησε ο παρουσιαστής και απάντησε «Και vαpκωτικά που είχα πάρει μια εποχή τα έκανα πολύ ερασιτεχνικά».