Breaking News

Αυτόφωρη διαδικασία κατά του Λιάγκα μετά από μήνυση της Νέγκα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα το απόγευμα της Τρίτης. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Λάμψη 92,3 για την εκπομπή Rodeo, που παρουσιάζουν η Αθηναΐς και ο Βαγγέλης Περρής και έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα.

«Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκρόφιλη… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;», είπε, μεταξύ άλλων.

«Καταθέσαμε τη μήνυση πριν από περίπου δύο ώρες (σ.σ. 19:00), αφού πριν κάναμε απομαγνητοφώνηση των όσων είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή του εκπομπή, Πρωινό στην Αθήνα, στο ραδιοφωνικό σταθμό Λάμψη 92,3», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο People. Σε ερώτηση για το αν ο δημοσιογράφος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια, ο νομικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο προσώπων.

Σύμφωνα με το peoplegreece, το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας και οι συντελεστές του Lucky Room είχαν γύρισμα. Το επεισόδιο βρισκόταν προς το τέλος τους και έμενε να γυριστεί η τελική φάση όταν ο δημοσιογράφος έλαβε ένα τηλεφώνημα και ενημερώθηκε για την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε η δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα σε βάρος του, για τα όσα εκείνος σχολίασε σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, «Πρωινό στην Αθήνα», στο ΛΑΜΨΗ 92.3.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από τα στούντιο ΚΑΠΑ όπου γίνονται τα γυρίσματα του Lucky Room, καθώς κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία. Καθώς η διαδικασία του αυτοφώρου διαρκεί 24 ώρες, ο δημοσιογράφος δεν θα μπορέσει λογικά να βρεθεί στην πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή που ξεκινά στις 07.00 π.μ.

Δείτε στο βίντεο τα επίμαχα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα.