Breaking News

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για όλα στο «Celebrity Life Game» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια  εκ βαθέων εξομολόγηση στον Κεν Αλεξανδράτο και στην εκπομπή του youtube "Celebrity Life Game" η Ελένη Γερασιμίδου - η Τότα των "Συμμαθητών" - μίλησε για την καριέρα και τη ζωή της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, αρχικά η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε πόσο χαρούμενη ένιωθε όταν πήρε τη σύνταξή της που είχε κεράσει όλο το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής. Επιπλέον, έκφρασε τα παράπονα της προς τους δημοσιογράφους που δεν διαφήμισαν το θέατρο που έχει φτιάξει με τον άνδρα της, εξηγώντας ότι όλα αυτά είναι μέρος του συστήματος. 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, εξομολογήθηκε πως θεωρεί την λέξη celebrity βρισιά, τονίζοντας πως η ίδια είναι εναντίον του lifestyle. 

Ακόμη, μίλησε για τη σχέση της με τον Λάκη Λαζόπουλο και τι ακριβώς έχει συμβεί ανάμεσά τους. 

Όταν η κουβέντα έφτασε στα προσωπικά της, δεν "μάσησε" τα λόγια της. Η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε ποιος έχει το πάνω χέρι στο σπίτι και πώς κρατάει τον γάμο της τόσα χρόνια ζωντανό. Επίσης, τόνισε πως πολλές φορές βαριέται και για πρώτη φορά παραδέχτηκε ότι θα συγχωρούσε την απιστία και πως την έχει συγχωρήσει στον άνδρα της στο παρελθόν.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θάνατο της αδελφής της αλλά και της πολύ καλής της φίλης Νατάσας Μανίσαλη, αποκαλύπτοντας παράλληλα τι μπορεί να την τρομοκρατήσει και να τη λυγίσει.