Breaking News

Ελληνικός τελικός Eurovision: Αυτός είναι ο παρουσιαστής - Γιατί ξέσπασε ο Χριστοφόρου; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα είναι ο παρουσιαστής του ελληνικού τελικού της Eurovision - που θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 22:00 και θα επιλεγεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Demy στο Κίεβο - ο ίδιος έμαθε χθες από τα σάιτ ότι τη θέση του θα πάρει ο Αντώνης Λουδάρος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο Χριστοφόρου έδειξε έκπληκτος που δεν θα είναι ο παρουσιαστής. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Το πληροφορήθηκα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, από κάποια σάιτ συγκεκριμένα. Είχα κάνει ραντεβού με τη διοίκηση της ΕΡΤ, με το Διονύση Τσακνή και το επιτελείο του. Μου είχε ειπωθεί ότι θα ήμουν στον τελικό. Μαθαίνω ότι θα είναι ο Αντώνης που τον αγαπάω πολύ. Είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Δεν ξέρω να σας πω, κι εγώ το πληροφορήθηκα πριν από κάποιες ώρες. 

Κάποιο τηλέφωνο που έκανα δεν είχε ανταπόκριση... αναπάντητες κλήσεις παντού... δεν ξέρω τι έγινε. Περίμενα κάποια απάντηση γιατί είχε γίνει και ραντεβού, τι να σας πω... Είχε γίνει ένα ραντεβού λέγοντάς μου ότι θα είσαι αναμεμειγμένος μέσα στην ομάδα, για συμπαρουσίαση ήτανε. Ειχαμε κάνει και κάποιες συζητήσεις για παρτενέρ».

Δείτε στο βίντεο που πρόβαλε η εκπομπή "Φτιαξε καφέ να στα πω"  τις δηλώσεις του αλλά και πώς σχολιάστηκε το θέμα από την τηλεοπτική παρέα του Epsilon.