Breaking News

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Τριαντάφυλλου Παντελίδη στην «Αυτοψία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αδερφός του Παντελή, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Αυτοψία" με τον Αντώνη Σρόιτερ, η οποία προβλήθηκε χθες το βράδυ στον Alpha.

Σε μια κατάθεση ψυχής μίλησε αρχικά για τα παιδικά τους χρόνια, τα πρώτα τους μουσικά κοινά βήματα και τη μεγάλη τους αγάπη, το ποδόσφαιρο, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη αγάπη και τη στήριξη που εισπράττει η οικογένεια ακόμη και σήμερα.

Πώς έμαθε ο ίδιος για το τροχαίο; «Τηλέφωνα είδα, κάποιες αναπάντητες... με πήρε η μητέρα μου τηλέφωνο και μου λέει έλα γρήγορα στο μαγαζί. Δεν ξέραμε κι εμείς... δεν είχε πάει καν στο μυαλό μας ότι ο Παντελής είναι διάσημος και θα το έχουν τα κανάλια και δεν ανοίξαμε τηλεόραση. Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο δεν ξέραμε τι είχε γίνει».

Για τη διαμάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Ευελπιστώ να φτάσουμε στην αλήθεια. Πιστεύω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Σύμφωνα με όλα τα ευρήματα των κορυφαίων επιστημόνων όλα τα στοιχεία οδηγούν ότι ο Παντελής ήταν στη θέση του συνοδηγού. Στην αρχή ήταν υποψίες, μετά έγιναν ντοκουμέντα».

Αποκάλυψε και ένα περιστατικό με τον Παντελή που συνέβη το τελευταίο βράδυ: «Είχε έρθει ένας φάκελος στο καμαρίνι του Παντελή που έλεγε ότι ένας άνθρωπος ήταν άστεγος και είχε αγοράσει ένα κινητό με 20 ευρώ για να στείλει μήνυμα και να ζητήσει βοήθεια από τον Παντελή. Είχε γράψει ο άνθρωπος τον αριθμό του τηλεφώνου του στο γράμμα πάνω και λέει ο Παντελής στο Γιάννη στείλε μήνυμα να έρθει αύριο να του δώσω 200 ευρώ. Τελικά ήρθε την επόμενη μέρα, την Πέμπτη, δεν ήξερε τι είχε συμβεί, είδε κάμερες έξω από το μαγαζί, πήγε μέσα και έμαθε. Όταν το έμαθα είπα στο Γιάννη "Πήγαινε βρες τον άνθρωπο και δώσ' του τα χρήματα, όπως το ήθελε ο Παντελής"».

Για το περιστατικό με το τραγούδι για την Κύπρο: «Τον είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ, προσπαθούσε να το δείξει σε εμάς χιουμοριστικά αλλα είχε βγάλει έρπη. Τον πίκρανε όλη αυτή η επίθεση».

Για τη βοήθεια που πρόσφερε ο τραγουδιστής σε πολύ κόσμο: «Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το έλεγε .Ερχόταν κόσμος και μας έλεγε ότι μας έδωσε λεφτά. Το καμαρίνι του Παντελή ήταν κέντρο διερχομένων».

«Αισθάνομαι ότι έχουμε χρέος σαν οικογένεια να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό σκοπό που είχε ξεκινήσει ο Παντελής. Όνειρο της οικογένειας είναι να δημιουργήσει ένα ίδρυμα "Παντελής Παντελίδης" για να βοηθάει ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να κάνουν το ξεκίνημά τους» κατέληξε. 

Αποκάλυψε, επίσης, ότι «Το αγαπημένο μου τραγούδι είναι το "Γίνεται" γιατί όπως μας δίδαξε ο Παντελής όλα γίνονται».

Προβολή: Alpha (Υπόθεση Παντελής Παντελίδης)

Δείτε τη συνέντευξη και ολόκληρη την εκπομπή, που ήταν αφιερωμένη στον Παντελή Παντελίδη, στο παραπάνω link του Alpha.