Breaking News

Η Λίνα Δρούγκα στο «Όλα Ξεκόλλα» (13-2-2017) - «Τώρα οι ιδιοκτήτες θα δείξουν αν θέλουν το Mega...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Λίνα Δρούγκα παραχώρησε αποκαλυπτική συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου στο «Όλα Ξεκόλλα», με το Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είμαστε 8 μήνες απλήρωτοι» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας για τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο κανάλι.

Αναφερόμενη στο  δελτίο που θα  εκφωνούσε χθες η ίδια - μετά από καιρό - το οποίο τελικά ματαιώθηκε είπε: «Πήραμε την απόφαση εμείς οι δημοσιογράφοι να δώσουμε μία "διορία" στους ιδιοκτήτες του Mega ώστε να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους στη Digea που έχει δώσει προθεσμία μέχρι την Πέμπτη ότι θα ρίξει το κανάλι. Το Mega έχει οφειλές περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Νομίζω τώρα που είμαστε στο παρά ένα, οι ιδιοκτήτες θα δείξουν αν θέλουν το κανάλι ή όχι. Είναι θέμα βούλησης...».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι το Mega θα κλείσει. Βέβαια τώρα αλλάζουν τα πράγματα. Δεν ξέρω πόσο αποφασιστική είναι η Digea να μας ρίξει τον διακόπτη τα ξημερώματα της Πέμπτης. Νομίζω κάτι θα γίνει, έστω την τελευταία στιγμή».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.