Breaking News

Κρατερός Κατσούλης και Αλέξης Κούγιας στο «The 2Night Show» (8/2/2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κρατερός Κατσούλης και ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένοι το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2017 στο «The 2Night Show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη ζωή του, την οικογένειά του και την καριέρα του,  ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές προσωπικές του πληροφορίες.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ξαφνική λήξη της εκπομπής "Έτοιμο το Πρωινό". Στην ανακοίνωση του καναλιού είχε ακολουθήσει ανάρτησή του στο Twitter με την οποία ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό, τονίζοντας επίσης ότι το λόγο από δω και πέρα έχει η δικαιοσύνη.

Χθες αναφέρθηκε εκτεταμένα στο συγκεκριμένο θέμα. «Εμείς μάθαμε ότι η εκπομπή σταματάει από το site του Epsilon. Δεν ήρθε να μας το πει κανένας» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο βίντεο του Ant1 όσα αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.


Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με σημαντικές αποκαλύψεις που προκάλεσαν αίσθηση. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος είπε:

«Θα σοκάρει αυτό που θα πω. Εμείς μεγαλώσαμε με δραχμή. Γίναμε πολύ πλούσιοι με δραχμή. Λεφτά δεν έχω στην τράπεζα... ούτε ένα ευρώ. Αλλά έχω ένα ψώνιο με το ποδόσφαιρο... όλα τα χρήματα που κέρδισα στη ζωή μου τα έχω βάλει στις ποδοσφαιρικές μου ομάδες. Έχω χάσει όλη μου την περιουσία. Συνεχίζω γιατί είναι πάθos. Όπως ο άλλος είναι τζογαδόρος, ενώ είναι ένας συγκροτημένος άνθρωπος, έτσι κι εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.