Breaking News

Ο καβγάs του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Εφετείο (video - ηχητικό ντοκουμέντο)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ηχητικό ντοκουμέντο από την εμφάνιση του Άκη Τσοχατζόπουλου την περασμένη Τετάρτη στο Εφετείο, στα πλαίσια της εκδίκασης μιας ακόμη αίτησης αποφυλάκισής του.

Το ηχητικό ντοκουμέντο δημοσιεύει το κανάλι Proto Thema. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή, μια καθυστέρηση δύο ωρών στο Εφετείο, «έβγαλε από τα ρούχα του» τον κύριο Τσοχατζόπουλο, ο οποίος άρχισε να ουρλιάζει: «Εκτελεστές, βασανιστέs του Ιωαννίδη γίνατε… ΕΣΑτζήδες! Με άρβυλα είστε βασανιστέs…».

Δείτε το βίντεο.


Να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός, ο οποίος εκτίει ποινή 20ετούς κάθειρξης στις φυλακές Κορυδαλλού, νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην Αγγειοχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν», όπου εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας.

Στο ανακοινωθέν, που εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου και δημοσιεύει το Έθνος, αναφέρεται:

«Στις 6 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια Γενικής Εφημερίας του νοσοκομείου μας, περί τις 19.30 προσήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ο κ. Τσοχατζόπουλος Απόστολος Αθανάσιος. Εισήχθη στην Αγγειοχειρουργική Κλινική λόγω υποτροπής φλεβικής θρόμβωσης δεξιού σκέλους, για την οποία λαμβάνει αγωγή και γίνεται πλήρης κλινικός και εργαστηριακός έλεγχος. Η γενική του εικόνα είναι καλή και η κατάσταση του παραμένει σταθερή».