Breaking News

Rising Star: Πώς σχολίασε η Βανδή την ήττα με 7-1 από τον Μακεδόνα; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Ισοπέδωσε» την ομάδα της Δέσποινας Βανδή η ομάδα του Κώστα Μακεδόνα στο 2ο επεισόδιο των Duels του Rising Star, γεγονός που η τραγουδίστρια δεν περίμενε με τίποτα να συμβεί.

Στις 8 συνολικά μονομαχίες που εξελίχτηκαν χθες το βράδυ στο πλατό που μουσικού talent show του Ant1, στις 7 επικράτησαν οι διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Μακεδόνα με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να είναι το εντυπωσιακό 7-1! Δείτε όλες τις εμφανίσεις ΕΔΩ

«Ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις που να μην... ολοκληρώνονταν! Λυπάμαι γιατί έχασα εξαιρετικές φωνές. Για κάποιους δεν πίστευα με τίποτα ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσουν, αλλά έτσι όπως είναι το παιχνίδι στημένο και έχοντας ο Κώστας το πλεονέκτημα γίνεται αυτό. Σε επίπεδο αστείων που κάνουμε μεταξύ μας και με έναν παίκτη μπορεί να κερδίσεις τον τελικό. Αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε πραγματικά και με ουσία, σημασία έχει σ' αυτό το παιχνίδι να κερδίσει αυτός που είναι ο καλύτερος» είπε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου.