Breaking News

Στο χείλος της οικονομικής καταστροφής ο Johnny Depp - Η μήνυση σε πρώην συνεργάτες του (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αλόγιστες φέρονται να είναι οι μηνιαίες σπατάλες του Johnny Depp ο οποίος πρόσφατα κλήθηκε να καταβάλλει ως αποζημίωση 7 εκατομμύρια δολάρια στην πρώην σύζυγό του Amber Heard, ως αποτέλεσμα του διαζυγίου τους, που επικυρώθηκε και επίσημα στις αρχές του 2017.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, μόνο τον τελευταίο χρόνο ο διάσημος ηθοποιός ξόδεψε τουλάχιστον 21 εκατομμύρια λίρες (περίπου 26 εκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με πρώην συνεργάτες του.

Ο Depp λέγεται ότι ξοδεύει μηνιαίως 24.000 λίρες για κρασί, 238.600 για μια ομάδα 40 υπαλλήλων και 159.000 για ιδιωτικά αεροπλάνα.  Τα τελευταία χρόνια φέρεται να δαπάνησε τουλάχιστον 8 εκατομμύρια λίρες (περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια) σε συλλογή έργων τέχνης όπως και σε 70 συλλεκτικά κιθάρες και 14.3 εκατομμύρια λίρες (σχεδόν 18 εκατ. δολάρια) για το πολυτελές γιοτ του, που αργότερα αγοράστηκε από την JK Rowling.

Ο Depp στις 13 Ιανουαρίου κατέθεσε μήνυση εναντίου του The Management Group (TMG) με την κατηγορία της  κακής διαχείριση των αποδοχών του και διεκδικεί ποσό ύψους 20 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 25 εκατ. δολαρίων).

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, κατηγορεί τους πρώην συμβούλους του ότι τον εξαπάτησαν σχετικά με τα έσοδα που ξεπερνάνε τα 200 εκατ. λίρες (πάνω από 253 εκατ. δολάρια) για πέντε ταινίες του και πως σύναψαν δάνεια χωρίς την έγκριση του, κρύβοντας του τη σοβαρότητα των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Από τις πλευρά του TMG υποστηρίζουν πως ο ηθοποιός ξοδεύει υπερβολικά ποσά. Μάλιστα τον χαρακτήρισαν ως «αδηφάγο» στα έξοδα. Πρόσθεσαν επίσης πως τον είχαν προειδοποιήσει για τις σπατάλες του οι οποίες τις τελευταίες δύο δεκαετίες ξεπερνάνε το 1.5 εκατ. λίρες μηνιαίως (σχεδόν 2 εκατ. δολάρια), που τον οδηγούσαν απ' ευθείας στην οικονομική καταστροφή.

Παράλληλα η εταιρεία, που διαχειριζόταν τα οικονομικά του από το 1999 μέχρι τις αρχές του 2016, ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός δαπάνησε περισσότερα από 74 εκατ. δολάρια σε 14 σπίτια.