Breaking News

Συγκίνησαν οι δύο ιστορίες στο «Πάμε Πακέτο» της Πέμπτης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο ιστορίες που προκάλεσαν αίσθηση και συγκίνηση φιλοξένησε στην εκπομπή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου το βράδυ της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου.

Πρώτη παραλήπτρια του πακέτου ήταν μια γυναίκα άνεργη με τρία παιδιά, που τον τελευταίο χρόνο, καθημερινά πηγαινοέρχεται στους καταυλισμούς των προσφύγων και βοηθάει οικογένειες με τις λιγοστές οικονομίες της. Δεν κάνει απλά την τυπική «καλή πράξη», αλλά μαζί με τις κόρες της έχουν ανοίξει πολλές φορές το σπίτι τους στους πρόσφυγες για να απολαύσουν ένα ζεστό μπάνιο και λίγες ώρες ύπνου σε ένα κανονικό στρώμα.

Αυτή η γυναίκα γεμίζει χαρά μόνο και μόνο όταν σκέφτεται τα χαμόγελα που προσφέρει! Κάποιοι της έστειλαν αυτό το πακέτο προκειμένου να αναδειχτεί η αξία της προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, από την πλευρά εκείνη του άδολου εθελοντή, του εθελοντή με τις λιγοστές δυνάμεις, που με τη δύναμη της ψυχής του μπορεί να πετύχει πολλά. Εκείνη όχι μόνο άνοιξε το πακέτο της, αλλά συγκινήθηκε πολύ από μια μεγάλη έκπληξη...

Η δεύτερη 21χρονη παραλήπτρια του πακέτου έμαθε στα οκτώ της χρόνια ότι ο πατέρας, που μέχρι τότε γνώριζε, δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας. Από τότε ξεκίνησε γι' αυτήν η αναζήτησή του.

Το πρώτο ισχυρό σοκ το βίωσε όταν έμαθε ότι εκείνος από τη ζήλεια του είχε μαχαιρώσει τη μητέρα της. Από την εκπομπή πληροφορήθηκε κι άλλα ακόμα γεγονότα για τον βιολογικό της πατέρα που τη συγκλόνισαν.

Περισσότερο όμως ταράχτηκε στην αποκάλυψη ότι κάποιος την αναζητά. Ποιος είναι αυτός και τι μπορεί να θέλει τη δεδομένη χρονική στιγμή από εκείνη;

Προβολή: Alpha (Επεισόδιο 9-2-2017)

Δείτε ολόκληρη τη χθεσινή εκπομπή στο βίντεο ή στο παραπάνω link του Alpha.