Breaking News

«Τούνελ»: Συνεργασία της Νικολούλη με το RTL για την εξαφάνιση - μυστήριο Γερμανού τουρίστα στη Ρόδο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια ξεχωριστή εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου, η Αγγελική Νικολούλη σε συνεργασία με το RTL έφερε  στο φως άγνωστα στοιχεία για την μυστηριώδη εξαφάνιση Γερμανού τουρίστα στη Ρόδο το πρωί της 21ης Αυγούστου 2016.

Στο στούντιο βρέθηκε  ο δημοσιογράφος Κρίστοφερ Μελ της δημοφιλούς εκπομπής "Explosiv" του Γερμανικού καναλιού, που επίσης ασχολήθηκε με την υπόθεση, η σύζυγος του νεαρού αγνοούμενου πατέρα και ένας οικογενειακός φίλος.

Ο 35χρονος μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών Σεργκέι Ένς, σύμφωνα με τη δήλωση της συζύγου του, χάθηκε ξαφνικά από το ξενοδοχείο τους στη Ρόδο, όπου βρίσκονταν για διακοπές λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση για την πατρίδα τους. Ήταν το πρωί της 21ης Αυγούστου 2016.

Τα  όσα αποκάλυψε το «Τούνελ» για το κινητό τηλέφωνο του αγνοούμενου, ξάφνιασαν τους Γερμανούς.

Το τηλέφωνο του βρέθηκε το πρωί της ημέρας που εξαφανίστηκε στην παραλία Ψαροπούλα, μπροστά από το ξενοδοχείο που έμενε. Το βρήκε αλλοδαπός  που πουλούσε αναψυκτικά στους λουόμενους. Όπως ισχυρίστηκε κάποιος του το άρπαξε από το χώρο που το είχε φυλάξει μήπως και το αναζητήσει ο ιδιοκτήτης του. Στη συνέχεια, το άτομο αυτό πούλησε το κινητό για εκατό ευρώ σε ναρκομανή.  Όταν αυτός επιχείρησε να το ανοίξει, εντοπίστηκε από τις Αρχές. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την εξαφάνιση του νεαρού πατέρα, τα άτομα που ενεπλάκησαν με την αρπαγή και την παράνομη αγοραπωλησία του κινητού, δεν σχετίζονται με τον χαμό του.

Το ρεπορτάζ της ομάδας της εκπομπής του RTL για τους ερευνητές που ταξίδεψε από τη Γερμανία στη Ρόδο με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, σόκαρε...

Η οσμή από  τα ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού πατέρα,  οδήγησαν τα σκυλιά από το ξενοδοχείο στην πόλη της Ρόδου και από εκεί στο πάρκο Ροδίνι, που βρίσκεται σε απόσταση τριών χιλιομέτρων. Στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου η κεραία του κινητού τηλεφώνου έπιασε το τελευταίο σήμα του.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη χθεσινοβραδινή εκπομπή.


Πηγή: anikolouli.gr