Breaking News

Χαμός στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του Τανιμανίδη - Καραόκε και εκπλήξεις με πρόταση γάμου (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το "έκαψε" το βράδυ του Σαββάτου ο Σάκης Τανιμανίδης στο πάρτι-έκπληξη που του ετοίμασαν οι φίλοι του, λίγο πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο, ως παρουσιαστής του ριάλιτι περιπέτειας «Survivor» που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο τη μεγαλύτερη έκπληξη την έκανε ο ίδιος στην αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα. Σύμφωνα με το Star.gr, κατά τη διάρκεια του πάρτι ο παρουσιαστής γονάτισε μπροστά της και της έκανε πρόταση γάμου. Ακολούθησε ένας χαμός από χειροκροτήματα ενώ η Χριστίνα δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της από την συγκίνηση και φυσικά είπε το πολυπόθητο «ναι».

Το δημοσίευμα του Star επιβεβαιώνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram, στο οποίο η σύντροφός του φαίνεται να φοράει το δαχτυλίδι στο δεξί χέρι. 


Στη λεζάντα ο παρουσιαστής έγραψε: «Σήμερα κατάλαβα ακόμα μια φορά ότι την ευτυχία στη ζωή μας τη φέρνουν οι άνθρωποι γύρω μας! Με αυτό το πάρτυ έκπληξη (εκπληξούλες Χριστινάκι μου?) λοιπόν θέλησαν να με αποχαιρετήσουν οι φίλοι μου για τους 5 μήνες που θα λείπω για το Survivor στον Αγ Δομίνικο!!Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω το πόσο θα μου λείψετε...γι αυτό θα σας πω ένα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγούδι!!».

Δείτε το βίντεο...

Σημερα καταλαβα ακομα μια φορα οτι την ευτυχια στη ζωη μας τη φερνουν οι ανθρωποι γυρω μας! Με αυτο το παρτυ εκπληξη (εκπληξουλες Χριστινακι μου? 😎) λοιπον θελησαν να με αποχαιρετησουν οι φιλοι μου για τους 5 μηνες που θα λειπω για το Survivor στον Αγ Δομινικο!! Δεν εχω λογια να σας εκφρασω το ποσο θα μου λειψετε...γι αυτο θα σας πω ενα ΣΧΕΤΙΚΟ τραγουδι!! Μεγαλο ευχαριστω και στο καταπληκτικο ξενοδοχειο @radissonblupark για την φιλοξενια. #IWillSurvive #SurpriseParty #ImSoHAPPY #SeeUIn5Months #fwnaraNOT

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις