Breaking News

Η Ν.Παπαδημητρίου στο «The 2Night Show» (29/3/2017) - Η αποκάλυψη για τους Δ.Πύργους: «Το είδα live...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο "Τhe 2night Show", το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου.

Η παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε προσωπικές πληροφορίες, ενώ χαρακτήρισε δύσκολο παιχνίδι το «Κάνε Παζάρι».

Επίσης, συγκλόνισε με μια αποκάλυψη που έκανε για την 11η Σεπτεμβρίου 2001, τη μέρα που εκδηλώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον στόχων στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αεροσκάφη της πολιτικής αεροπορίας να πέφτουν πάνω στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

«Όταν έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι εγώ ήμουν στη Νέα Υόρκη. Της μάνας μου της κόπηκε η φωνή μέχρι να γυρίσω. Δεν έπιαναν τηλέφωνα, κινητά, είχαν κοπεί όλα. Κατάφεραν να με βρουν μετά από ώρες γιατί δεν λειτουργούσαν οι γραμμές. Η μαμά μου μέχρι να γυρίσω στην Ελλάδα δεν μιλούσε. Είχε κοπεί η φωνή της» είπε, μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Την προηγούμενη νύχτα ήμουν στον πύργο πάνω και έπινα ποτό. Στις 9 το πρωί έπεσε. Το δεύτερο αεροπλάνο το είδα live γιατί από εκεί που έμενα φαινόταν οι πύργοι».

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.