Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 336 - 337, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 30/3/17 - Επεισόδιο 336: Η Δάφνη και ο Αντρέας παρασύρουν τον παιδόφιλo στο αμάξι τους. Η Μάρθα συναντιέται με τον φίλο της τον χημικό, που της δίνει ένα πειραματικό φάρμακο που ίσως βοηθήσει τον Πέτρο. Ο Δημήτρης προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Σοφία για να την ενημερώσει για τη μητέρα της, αλλά δεν τη βρίσκει. Ο Μάνος μένει στο σπίτι του Στέφανου, ενώ η Έλσα και με τη Σοφία γυρίζουν στο σπίτι. Εκεί, η Σοφία λέει στην Έλσα την απόφασή τους να παντρευτούν με τον Μάνο, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να πάρει κοντά της τη Νεφέλη. Ο Στέφανος και ο Μάνος έρχονται κοντά, νιώθοντας ο ένας πολύ φιλικά για τον άλλον. Η Κρίστη βασανίζεται από εφιάλτες, με τη Σύλβια να την απειλεί. Η Δάφνη και ο Αντρέας χορηγούν στον παιδεραστή το υγρό που θα τον καταστήσει σeξoυαλικά ανίκανο. Ο Σερέτης λέει στην Εύα για τον κοριό που βρέθηκε στο γραφείο του και της ανακοινώνει το κόλπο που θα στήσει για να πιάσει αυτόν που τον φύτεψε.

Η Μάρθα παροτρύνει τον Πέτρο να δοκιμάσουν τη θεραπεία που μπορεί να καλυτερεύσει την κατάστασή του. Ο Πέτρος ωστόσο νιώθει για μια ακόμα φορά πως έχει απέναντί του την Έλενα. Η Άννα, έχοντας στο μυαλό της πως ο Κίμωνας μπορεί να κάνει πίσω στη σχέση του με την Κρίστη, προσπαθεί να την προετοιμάσει να πατήσει στα πόδια της μόνη της. Ο Άλκης βάζει σκοπό της ζωής του να κάνει την Κρίστη να γυρίσει κοντά του. Οι συσκέψεις που κάνει ο Κίμωνας για την κατάσταση της Κρίστης, τον γεμίζουν απογοήτευση για την επιτυχία της επέμβασης που πρόκειται να γίνει. Η Δάφνη και ο Αντρέας αφήνονται στο πάθos τους και κάνουν έpωτα. Ο Δημήτρης επισκέπτεται τη Θεανώ στη φυλακή. Η Μαρίνα μπαίνει στο δωμάτιο της γυναίκας που φώναζε τις προάλλες και της ζητάει να μιλήσουν. Η Έλσα πετυχαίνει το password της Μαρίνας και στέλνει mail στον Μάνο ως «Θάλεια», όπου του ζητάει να συναντηθούν. Ο Μάνος, που βρίσκεται στο σπίτι του Στέφανου, παίρνει το μήνυμα με τη διεύθυνση της «Θάλειας» στην Αθήνα.

Η γυναίκα λέει στη Μαρίνα τους σκοπούς της οργάνωσης. Εκείνη ταράζεται και εκφράζει τη θέλησή της να το σκάσει. Η γυναίκα της προτείνει τον τρόπο που μπορεί να δραπετεύσει χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η Δάφνη και ο Αντρέας δεν μπορούν να διαχειριστούν τα συναισθήματα που νιώθουν ακόμα ο ένας για τον άλλον. Θέλοντας να κάνει τον Φαίδωνα να εξοικειωθεί με τη νέα της όψη, η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι του Άλκη. Ο Αντρέας γυρίζει σπίτι και βρίσκει την Ελίζα αδιάθετη, ενώ παράλληλα ακούει τον Σερέτη που δίνει οδηγίες για μια νέα δικιά του επιχείρηση. Η Σοφία πηγαίνει στο γραφείο του Δημήτρη και μιλάνε για τη Θεανώ, όταν έρχεται η Δάφνη και τους βλέπει που αγκαλιάζονται. Η Μάρθα γυρίζει στο σπίτι με τα ψώνια και βρίσκει ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού. Παρά τις ενοχές, που νιώθει η Δάφνη απέναντι στον Δημήτρη για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Αντρέα, εκφράζει την έκπληξή της για την οικειότητά του με τη Σοφία. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να το σκάσει από τον ξενώνα. Την ίδια ώρα, ο Μάνος κλείνει εισιτήριο για την Αθήνα...Παρασκευή 31/3/17 - Επεισόδιο 337: Η Μάρθα περιπλανάται έντρομη στους δρόμους ψάχνοντας τον Πέτρο. Η Κρίστη, που δεν ξέρει τίποτα για τη συμφωνία του Άλκη με τον Κίμωνα, παρασύρεται και μιλάει στον Άλκη για τη σχέση της μαζί του. Η Έλσα τηλεφωνεί στον Μάνο και βεβαιώνεται πως ταξιδεύει για την Ελλάδα. Το βαν της τροφοδοσίας φτάνει στον ξενώνα. Η Μαρίνα δεν είναι σίγουρη για την απόφασή της να αποδράσει. Μια ξαφνική αδιαθεσία της Ελίζας γεμίζει τον Αντρέα ενοχές τόσο για το υπνωτικό που της έδωσε, όσο και για το φιλί του με τη Δάφνη. Ο Πέτρος περπατάει σε έναν δρόμο, όταν τον βρίσκει η Δάφνη, την οποία δεν αναγνωρίζει. Η Μαρίνα κρύβεται μέσα στο βαν της τροφοδοσίας χωρίς να γίνει αντιληπτή. Η Σοφία ανακοινώνει στη Θεανώ την απόφασή της να δεχτεί την πρόταση γάμου, που της έκανε ο Μάνος. Ο Άλκης επιτίθεται στον Κίμωνα, που αθέτησε τη συμφωνία τους και είναι ξανά με την Κρίστη. Ο Κίμωνας σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο Άλκης δεν έχει σταματήσει να την αγαπάει και σκοπεύει να τη διεκδικήσει. Η Θεανώ εκφράζει στη Σοφία τις επιφυλάξεις της για το κατά πόσο θα είναι ευτυχισμένη με τον Μάνο.

Η Ηρώ ξαφνιάζεται όταν ο Διαμαντίδης της ανακοινώνει πως κανόνισε την εκκλησία και τη δεξίωση για τον γάμο τους. Η Κρίστη καταλαβαίνει πως η Νάντια είναι εpωτευμένη με τον Άλκη. Η Σοφία γυρίζει σπίτι και βλέπει το σημείωμα του Μάνου πως έφυγε για την Αθήνα. Η Έλσα βλέπει τις φωτογραφίες από τον καταυλισμό που ήταν ο Στέφανος και καταλαβαίνει την εμπειρία που βίωσε, δίνοντάς του την υπόσχεση πως από εδώ και πέρα θα είναι συνέχεια μαζί του. Ο Σερέτης δίνει στους άντρες του ψεύτικες οδηγίες για την επιχείρηση που ετοιμάζει στις αποθήκες, ώστε να τις ακούσει ο Αντρέας. Η Δάφνη επιστρέφει τον Πέτρο στο σπίτι της Μάρθας, όταν της τηλεφωνεί ο Αντρέας για να κανονίσουν την παρακολούθησή τους στον Σερέτη. Την ίδια στιγμή, η Ελίζα λιποθυμάει μπροστά στα μάτια του Αντρέα. Η Μαρίνα κατεβαίνει από το βαν και τρέχει να κρυφτεί στους δρόμους της Αθήνας, ενώ στον ξενώνα επικρατεί πανικός με την εξαφάνισή της Μαρίνας.

Η αδιαθεσία της Ελίζας ακυρώνει το σχέδιο του Αντρέα, που μένει σπίτι μαζί της. Η Εύα τηλεφωνεί στον Σερέτη για να μάθει την έκβαση της επιχείρησης. Ο Γρηγορίου προειδοποιεί τη Δάφνη πως αν ο Πέτρος φύγει ξανά από το σπίτι, θα αναγκαστεί να τον γυρίσει στη φυλακή. Η Δάφνη ξεσπάει τη λύπη της για την κατάσταση του Πέτρου στον Δημήτρη. Ο Μάνος φτάνει στον ξενώνα για να συναντήσει τη «Θάλεια», την ίδια ώρα που η Μαρίνα τρέχει στο δρόμο και της σπάνε τα νερά. Η Διευθύντρια τηλεφωνεί στη Σοφία για να πάει από το νοσοκομείο. Ο Μάνος συναντάει τη Θάλεια που του λέει πως μάλλον κάποιος του έκανε φάρσα και φεύγει απογοητευμένος. Ο Κίμωνας ενημερώνει την Κρίστη για τη μέθοδο που θα ακολουθήσει, ώστε να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά την εγχείρηση στο πρόσωπό της...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ