Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 338 - 339, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 3/4/17 - Επεισόδιο 338: Η Ηρώ πηγαίνει στο γραφείο του Άλκη για να πάρει τα τελευταία της πράγματα, αλλά υποκύπτει στα αισθήματά της για εκείνον. Η Δάφνη τηλεφωνεί στον Αντρέα και μαθαίνει για τη λιποθυμία της Ελίζας. Η Μάρθα ενημερώνεται για τον θάνατο του άντρα που πήρε πάνω του τη δολοφονία του Δημοσθένους. Ο Σερέτης συμπεραίνει πως αφού ο Αντρέας δεν ήρθε στις αποθήκες, δεν είναι εκείνος που τον παρακολουθεί. Η Διευθύντρια του νοσοκομείου ενημερώνει τη Σοφία για την άρση της καταγγελίας που είχε κάνει σε βάρος της ο Μάνος. Η Μαρίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο μαιευτήριο από περαστικούς. Ο Δάσκαλος επιρρίπτει ευθύνες στη Θάλεια για την εξαφάνιση της Μαρίνας. Ο Μάνος επιστρέφει στην Κύπρο και λέει στη Σοφία για το ταξίδι του στην Αθήνα. Ο Οδυσσέας λέει στη Δάφνη πως θέλει να γίνει δότης οφθαλμού, για να μπορέσει ο Αντρέας να δει ξανά. Η Δάφνη τηλεφωνεί στον Αντρέα και του ζητάει να συναντηθούν.

Η Ηρώ λέει στον Άλκη πως θέλει να είναι μαζί του, ωστόσο σκέφτεται τις συνέπειες όταν ο Διαμαντίδης μάθει πως τον πρόδωσε. Η Κρίστη αποδίδει την ψυχρή συμπεριφορά του Κίμωνα απέναντί της στην κακή όψη του προσώπου της και τον διώχνει. Η Έλσα πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει πως ο Μάνος γύρισε στην Κύπρο. Η Δάφνη ξαφνιάζεται με τη στάση του Δημήτρη ενόψει της επίσκεψης του Αντρέα στο σπίτι και νιώθει ακόμα μεγαλύτερες ενοχές απέναντί του. Η Κρίστη ξεσπάει τη θλίψη της στην Άννα για την αποκρουστική εικόνα του προσώπου της. Η Μάρθα συγκινείται όταν η Ελπίδα της λέει ότι είναι έγκυος. Ο Πέτρος, που ακούει, νιώθει πως πρέπει να απαλλάξει τη Μάρθα από την υποχρέωση να τον φροντίζει. Ο Σερέτης βλέπει τις φωτογραφίες ενός άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος στο κελάρι του σπιτιού όπου ζούσε ο μπράβος του. Η Μάρθα καθησυχάζει τον Πέτρο για την κατάστασή του, αφού σύντομα ο φίλος της χημικός θα έχει έτοιμη την πειραματική θεραπεία για την περίπτωσή του.

Η Έλσα πηγαίνει στο σπίτι του Μάνου και τρελαίνεται όταν εκείνος της λέει για τη συνάντησή του με τη Θάλεια, που όμως δεν είχε καμία σχέση με τη γυναίκα που επικοινωνούσε μαζί του τόσο καιρό. Η Έλσα τώρα ανησυχεί για τη Μαρίνα, καθώς της τηλεφωνεί και δεν μπορεί να τη βρει. Ο Αντρέας και η Δάφνη ανακοινώνουν στον Οδυσσέα πως ο Αντρέας βλέπει. Ο μικρός εκφράζει τη χαρά του αλλά και τη βεβαιότητά του πως σε λίγο καιρό οι τρεις τους θα είναι και πάλι μαζί σαν οικογένεια. Η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Κίμωνα και του ζητάει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι στην Κρίστη. Εκείνος αναγκάζεται να της πει για τη συμφωνία του με τον Άλκη. Η Άννα εξοργίζεται, αλλά υπόσχεται να μην πει το παραμικρό στην Κρίστη. Η Σοφία εκφράζει στον Μάνο την ευγνωμοσύνη της που χάρη σε εκείνον θα γυρίσει ξανά στη θέση της στο νοσοκομείο. Η Έλσα λέει στην Κρίστη για το mail που έστειλε στον Μάνο ώστε να τον οδηγήσει στη Μαρίνα. Η Κρίστη θυμώνει μαζί της, ενώ και οι δύο αρχίζουν να ανησυχούν με τη Μαρίνα, που δεν απαντάει στα τηλεφωνήματά τους...


Τρίτη 4/4/17 - Επεισόδιο 339: Ο Μάνος προσπαθεί να συγκροτήσει τη σκέψη του σχετικά με τη «Θάλεια», καθώς δεν συμβαδίζει με την εικόνα της γυναίκας που συνάντησε στην Αθήνα. Ο Σερέτης δίνει στη Δάφνη το καμένο laptop που βρέθηκε στο σπίτι του μπράβου του και της ζητάει να καθαρίσει όσα αρχεία σώζονται. Η Δάφνη φοβάται πως το υλικό μπορεί να έχει καταγράψει την ίδια μέσα στο σπίτι. Ο Άλκης πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι της Κρίστης και σοκάρεται όταν βλέπει ακάλυπτο το καμένο πρόσωπό της. Ο Σερέτης εκφράζει στον Αντρέα τον δήθεν προβληματισμό του για τον άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος και είναι ο υπεύθυνος για την τύφλωση του Αντρέα. Ο Μάνος ζητάει από τη Δάφνη να εντοπίσει από πού του στάλθηκε το mail της «Θάλειας». Ο Πέτρος, εκφράζει στη Μάρθα το φόβο του πως τα επόμενα θύματα της Εύας θα είναι η Δάφνη και η Μάρθα. Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα και του συμπεριφέρεται ψυχρά. Ο Άλκης γιορτάζει μαζί με την Ηρώ τις επιτυχίες του με την Κρίστη και με την καριέρα του. Η Δάφνη λέει στον Μάνο πως το mail στάλθηκε από το σπίτι του. Ο Αντρέας ανησυχεί μήπως ο Σερέτης οδηγηθεί στη Δάφνη, ως υπεύθυνη για τον μπράβο των «Μαχητών».

Ο Μάνος ζητάει τον λόγο από την Έλσα, που του έστειλε το mail για να συναντήσει τη «Θάλεια». Εκείνη δικαιολογείται πως το έκανε γιατί πίστευε πως ένιωθε κάτι γι’ αυτή τη γυναίκα και ίσως άλλαζε την απόφασή του να παντρευτεί τη Σοφία. Στη συνέχεια η Έλσα φεύγει από το σπίτι του Μάνου και αποφασίζει να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα για να βρει τη Μαρίνα. Η Δάφνη φοβάται πως ο Σερέτης της ζήτησε να καθαρίσει το υλικό από το laptop του μπράβου για να την παγιδεύσει. Ο Μάνος εκφράζει στη Σοφία τη δυσαρέσκειά του με την Έλσα, που δεν μπορεί να αποδεχτεί την απόφασή τους να παντρευτούν. Ο Κίμωνας στέλνει τις φωτογραφίες με την καμένη πλευρά της Κρίστης στο νοσοκομείο. Μια νοσοκόμα, που τις λαμβάνει, τις διοχετεύει σε κάποιο blog στο internet. Η Σοφία παροτρύνει τον Μάνο να τηλεφωνήσει στην Έλσα για να τα βρουν. Ο Σερέτης βεβαιώνει την Εύα πως αν οι υποψίες του για τη Δάφνη επαληθευτούν, θα λάβει δραστικά μέτρα εναντίον της και εναντίον του Αντρέα.

Η Δάφνη βλέπει το υλικό από το laptop, όπου διακρίνεται μία φιγούρα που παραπέμπει σε εκείνη. Ο Αντρέας οργίζεται με την Ελίζα που κατά λάθος πείραξε την κάμερα στον υπολογιστή του και δεν έχει καταγραφεί υλικό από την παρακολούθησή του στον Σερέτη. Ο Μάνος ανησυχεί που δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την Έλσα. Την ίδια ώρα, εκείνη έχει φτάσει στην Αθήνα και πέφτει θύμα ληστείας από επιτήδειους. Ο Πέτρος ζητάει από τη Μάρθα, στην περίπτωση που η θεραπεία του δεν είναι αποτελεσματική, να τον βοηθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο Άλκης καλεί τον Διαμαντίδη στο γραφείο του και του ανακοινώνει πως η Ηρώ δεν δέχεται την πρόταση γάμου που της έκανε. Η Κρίστη λέει στην Άννα πως αν δεν πετύχει η εγχείρηση, δεν θα ξαναβγεί από το σπίτι. Ο Διαμαντίδης φεύγει οργισμένος από το γραφείο του Άλκη, ενώ η Ηρώ, που άκουγε την κουβέντα τους, εκφράζει τον φόβο πως ο Σταύρος θα τους εκδικηθεί. Και όχι άδικα, αφού εκείνος ορκίζεται εκδίκηση, από εκεί που δε θα το περιμένουν...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ