Breaking News

Δήλωση Σώρρα στο Live News: «Είμαι αθώος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου έκανε δήλωση ο Αρτέμης Σώρρας, 6 μέρες μετά την απόφαση που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο της Πάτρας - σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε μαζί με τη σύζυγό του σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος - και 5 μέρες μετά την εμφάνισή του, μέσω βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Sorras TV.

Στη νέα του "εμφάνιση" είπε, μεταξύ άλλων:

"Μην αναρωτιέστε για το που βρίσκομαι. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που πιστεύουν στο όραμά μου και στις αρχές και αξίες των Ελλήνων Συνέλευσις. Πάντα εδώ είμαι, κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Σε όσους αναρωτιούνται αν είμαι στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό δεν υπάρχει απάντηση. Άλλωστε πλέον δεν χρειάζεται να είμαι παρών. Και στο Εφετείο και στον Άρειο Πάγο μπορεί να πάει ο καθένας με πληρεξούσιο δικηγόρο. 

Πόσοι μεγάλοι επιχειρηματίες χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στην εφορία, δικάζονται, παίρνουν ποινές, κάνουν εφέσεις και αίτηση αναστολής; Εμφανίζεται κανένας στο δικαστήριο; Δηλαδή ο Σώρρας περιφρονεί τη δικαιοσύνη; Δεν περιφρονώ τη δικαιοσύνη... Άλλωστε η δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε. 

Σε λίγες μέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύω μόνο από αυτούς που έχω δεχθεί επιθέσεις. Κινδυνεύω και από άλλους εχθρούς μου οι οποίοι θέλουν να με βλάψουν επειδή είμαι διαχειριστής κάποιων χρημάτων, κάποιων ομολόγων που έχουν μεγάλη σημασία. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις. Τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γνωρίζει καλά η ελληνική αστυνομία και η ελληνική δικαιοσύνη και οφείλουν να μας προστατεύουν.

Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία που μου αποδίδεται. Είμαι εντελώς αθώος..."