Breaking News

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το Survivor - Τι είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και στον ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη η Σόφη Πασχάλη που αποχώρησε από το Survivor. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ζούσα σε μια άλλη πραγματικότητα όταν συνέβαινε αυτό. Δεν φανταζόμασταν σε καμία περίπτωση έναν φανατισμό. Δεν μου άρεσε, επομένως, όταν το είδα. Από την άλλη δεν μπορείς να κάνεις και κάτι. 

Δεν έχω καταλάβει τι έκανα, τι είναι αυτό το οποίο έχει ενοχλήσει. Ότι αντιμαχίες είχαμε με όλους είχαμε και με τον Γιώργο, δεν ήταν τίποτα παραπάνω με τον Γιώργο. Μπορεί να είχαμε αρπαχτεί με κάποιον άλλο και να μην είχε πάρει έκθεση.

Αυτή η έκθεση που έχει ο Γιώργος μπράβο, συγχαρητήρια, είναι πάρα πολύ όμορφο και μακάρι το παιδί να κερδίσει κιόλας.

Εγώ δεν πήγαινα για το έπαθλο, δεν είχα καμία στρατηγική και καμία ανταγωνιστικότητα. 

Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Όλο αυτό που είπαμε για το ψάρι ήταν ένα παράδειγμα από κάτι που είχε συμβεί. Από κει και πέρα δεν είπαμε ποτέ τι έχει συμβεί. Απλά ήμασταν διάσπαρτοι και ήταν μια απόφαση που την πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε. Τελείωσε κάποια στιγμή μόνο που δεν είχε τελειώσει για κάποιους. 

Όταν δεν έχεις να φας μεγεθύνονται όλα, είναι προτεραιότητα του ανθρώπου, δεν τρέφεται ο εγκέφαλος σωστά, η νοημοσύνη δεν είναι στα καλά της επίπεδα. Πράγματα, λοιπόν, που μπορούμε να πούμε στο σπίτι μας "γιατί τσακώνονται;", γιατί εκεί θα τσακωθείς για τα απλά πράγματα.

Δεν υπάρχει ομάδα, ο Γιώργος είναι ένα παιδί που είναι μέσα σ' όλα. Στην ουσία ο Γιώργος έκανε παρέα περισσότερο με τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Σπαλιάρα.

Έχει μεγεθυνθεί πάρα πολύ το όλο θέμα. Είναι ένα παιχνίδι.»