Breaking News

Καστοριά: Οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο - Συνελήφθη αστυνομικός (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νεκρός βρέθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής οδηγός ΤΑΞΙ σε αγροτική περιοχή στη Λεύκη Καστοριάς. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 52χρονος ημεδαπός άνδρας έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και εντοπίστηκε σε απόσταση 40 έως 50 μέτρων περίπου από το σημείο που βρέθηκε όχημα ταξί της ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με το svouranews.gr της Καστοριάς, περίπου στις 8:00 το βράδυ, στην μέση της διαδρομής από τα φανάρια Λεύκης προς Κορομηλιά, χάθηκε το ειδικό σήμα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας και αμέσως σήμανε συναγερμός στους συναδέλφους του αλλά και στην Αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα αστυνομικοί εντόπισαν το ΤΑΞΙ σε έναν χωματόδρομο και τον ίδιο δίπλα στο ποτάμι. Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή και ειδοποιήθηκε το Εγκληματολογικό της Κοζάνης. Ο 52χρονος είχε καταγωγή από την Τσάκωνη Καστοριάς και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Νεότερο Δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρει: «Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς συνελήφθη 30χρονος Ειδικός Φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Η προανάκριση συνεχίζεται,  διερευνώνται τα αίτια».