Breaking News

«Τούνελ»: Μυστήριο με την εξαφάνιση εισοδηματία στα Χανιά - Η καταστροφική του σχέση με μια «μοιραία» γυναίκα (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο εύπορος άνδρας χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητό του στα Χανιά... Η τελευταία κλήση με τη μοιραία γυναίκα και ο περίεργος ρόλος της... Όλοι μιλούν για την καταστροφική τους σχέση και το αδιέξοδο... Τα χρήματα, η απόρριψη και οι καυγάδες... Το βράδυ της Παρασκευής το «Τούνελ» ερεύνησε το νέο σκοτεινό θρίλερ που η πλοκή του κορυφώνεται απρόβλεπτα...

Οι συγγενείς και οι φίλοι του μίλησαν στην εκπομπή για την καταστροφική του σχέση με μια «μοιραία» γυναίκα της νύχτας, που είχε εισβάλλει στη ζωή του και τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο. Η γυναίκα αυτή ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο.

Τα ίχνη του εισοδηματία Κυριάκου Μετζιδάκη χάθηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες το περασμένο φθινόπωρο στα Χανιά. Ο 60χρονος άνδρας παραμένει άφαντος με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένα Γαλάζιο Toyota Auris , με κόκκινες πινακίδες και αριθμό κυκλοφορίας ΜΗΟ 7857.


Η εκπομπή έφερε στο φως μια σειρά από αντιφάσεις της κοπέλας που συνδεόταν ο Μετζιδάκης. Όπως φάνηκε, άλλα έλεγε στην οικογένεια και άλλα στο «Τούνελ». Ισχυρίστηκε πως ο αγνοούμενος είχε αφήσει μούσι, αλλά ο ανιψιός του που τον είδε το μεσημέρι πριν χαθεί, είπε στην εκπομπή πως ήταν φρεσκοξυρισμένος. Στην οικογένεια δεν είχε πει πως τον είχε συναντήσει την Πέμπτη πριν εξαφανιστεί, κάτι που αποκάλυψε στο «Τούνελ». Σε κάποιους συγγενείς υποστήριξε πως όταν μίλησε μαζί του για τελευταία φορά ήταν ευδιάθετος και σε άλλους πως ακουγόταν περίεργος.

Η αδελφή του αγνοούμενου μετέφερε στην εκπομπή τη συζήτηση που είχε ακούσει μεταξύ τους. Η γυναίκα έβλεπε πως δεν είχε πλέον οικονομικό όφελος από αυτή τη σχέση και ζητούσε από τον Μετζιδάκη να χωρίσουν, κάτι που αυτός δεν δεχόταν. Η ίδια όμως μιλούσε για την μεγάλη αγάπη που της είχε, είπε ότι βρίσκονταν τακτικά , είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία και πως θα συναντιόντουσαν και την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ο γιος του αγνοούμενου είπε στην εκπομπή, πως σύντομα η αστυνομία θα καλέσει την αλλοδαπή φίλη του Μετζιδάκη να καταθέσει. Λόγω της σχέσης που είχε ο 60χρονος εισοδηματίας με τη νεαρή αλλοδαπή, άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έπεσε σε μελαγχολία. Σύμφωνα με τους συγγενείς του ο Κυριάκος Μετζιδάκης τη βοηθούσε οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει τις δικές του υποχρεώσεις.

«Τον είχε εξασθενήσει οικονομικά. Γιατί  όσο ευκατάστατος κι αν είσαι, αν ξοδεύεις όλα σου τα χρήματα για χάρη μια γυναίκας, καταλήγεις χωρίς τίποτα…» είπε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ» ο γιος του Παναγιώτης. Ο ίδιος  δεν θυμάται ποτέ τον πατέρα του να αντιμετώπιζε προβλήματα οικονομικής φύσης. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και ο αγνοούμενος αναγκάστηκε  να ζητήσει οικονομική  βοήθεια από την αδελφή του.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή στο βίντεο ή στο web του Alpha

Στην έναρξη η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για το Νώντα Κατερινόπουλο - γιο του φίλου και συνεργάτη της εκπομπής και Αστυνομικού Διευθυντή εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου - που πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του την περασμένη Τετάρτη.


Επίσης, στη χθεσινή εκπομπή ξύπνησαν και πάλι οι φρικιαστικές μνήμες της τραγωδίας με θύμα τον Μάριο Παπαγεωργίου. Το πρωινό της Παρασκευής 3 Μαρτίου ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε για λίγα μόνο λεπτά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών. Η δίκη αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο λόγω κωλύματος των δικηγόρων...

Πληροφορίες από: «Τούνελ» - anikolouli.gr