Breaking News

Νέες δηλώσεις του Ρέμου για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ατάκα του για τον ΠΑΟΚ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέες δηλώσεις έκανε ο Αντώνης Ρέμος, αναφερόμενος στις αντιδράσεις που προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη μια ατάκα του για τον ΠΑΟΚ, στο live του Rising Star της Κυριακής 12 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια του μουσικού show ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τότε την παίκτρια Έλενα Παναγιωτίδου (και μέλος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ) αν εξακολουθεί τώρα που είναι στη Αθήνα να προπονείται με κάποια ομάδα. Εκείνη απάντησε «μόνο ΠΑΟΚ», με τον Ρέμο, ο οποίος είναι και ο κόουτς της Παναγιωτίδου, να πετά στον αέρα την ατάκα «Όχι ΠΑΟΚ, ΜΠΑΟΚ».

Ο τραγουδιστής, μετά την εξήγηση που έδωσε στην Espresso, είπε στην κάμερα του Πρωινού:

«Ήταν μια παρεξήγηση. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει ότι έγινε. Θεωρώ υπεύθυνους κάποιους "δημοσιογράφους" που νομίζουν ότι αναδεικνύοντας κάποια θέματα εκ του μη έχοντος ότι θα καταφέρουν κάτι. Μιλάω για αθλητικά σάιτ, γιατί εκεί είναι κάποια παιδιά που μπερδεύονται, δημοσιογράφοι που νομίζουν ότι κάνουν δημοσιογραφία μ' αυτόν τον τρόπο. Δεν κάνουν έτσι δημοσιογραφία. Ο καιρός θα δείξει ποιος είμαι εγώ και ποιοι είναι αυτοί. Από κει και πέρα τα παιδιά που μπήκαν σ' αυτή τη διαδικασία και "τσίμπησαν" σ' αυτό το δόλωμα, εντάξει... παιδιά είναι και παρασύρονται, δεν έχω τίποτα να τους πω».