Breaking News

Στη δημοσιότητα νέο υλικό με τις σκηνές τρόμου στο κρουαζιερόπλοιο «Anthem of the Seas» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νέο υλικό ήρθε τις  τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας με τις σκηνές τρόμου που εξελίχτηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο του 2016 στο κρουαζιερόπλοιο "Anthem of the Seas" της Royal Caribbean, που ήρθε αντιμέτωπο με ακραία καιρικά φαινόμενα, στα ανοικτά των ακτών της Νότιας Καρολίνας, 

Σφοδροί άνεμοι που έφτασαν τα 115 μποφόρ - σύμφωνα με μαρτυρίες - και κύματα πάνω από 9 μέτρα "χτυπούσαν" από παντού το κρουαζιερόπλοιο.

Εν μέσω του δράματος, οι ταξιδιώτες διατάχθηκαν να παραμείνουν στα δωμάτιά τους από τον καπετάνιο ο οποίος δήλωσε ότι ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει παρόμοιο περιστατικό στα ταξίδια του ενώ ενημέρωσε τότε ότι 4 άνθρωποι τραυματίστηκαν αλλά όχι σοβαρά.


Το κρουαζιερόπλοιο  κατευθυνόταν προς το λιμάνι Canaveral στη Φλόριντα, αλλά λόγω της κακοκαιρίας αναγκάστηκε να επιστρέψει στο New Jersey. Μετέφερε 4.529 επιβάτες και 1.616 άτομα πλήρωμα. Η εταιρεία επέστρεψε το 100% των χρημάτων στους επιβάτες ενώ τους πρόσφερε και 50% έκπτωση στην επόμενη κρουαζιέρα τους.

Το νέο βίντεο δημοσίευσε στο κανάλι του ο μουσικός Stephen J Burke ο οποίος κατέγραψε από την καμπίνα του τα τεράστια κύματα που "χτυπούσαν" το πλοίο (από το 0:15 και μετά).


Δείτε και μερικές νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail. ΕΔΩ βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πέρυσι.